Στέλιος Νικολαΐδης

Σου έχει μείνει ένα μικρό μέρος παιδικότητας! Είναι το μέρος που περιμένει να σε σώσει!

today29 Ιουνίου, 2023

Background
share close

Και αυτό όμως το ξεπουλάς για την δόξα, την φήμη, την ανάγκη σου να είσαι γνωστός, να έχεις επιχειρήσεις, να διοικείς, να τραγουδάς. Και έτσι χάνεις και την τελευταία σου ελπίδα, γιατί εργαλειοποιείς το παιδί μέσα σου που είναι εκεί για να σε βοηθήσει να φτιάξεις την ζωή σου. Η χειρότερη αδικία που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου,  μια αδικία που δεν σου αφήνει κανένα φρέσκο κλώνο να ανθίσει και να σε κάνει πάλι νέο. Τα πρότυπα που περνάς πια είναι αυτά της διεφθαρμένης χαράς, του  άκρατου εγωισμού και μια διάθεση να υποτάξεις γλυκά όλους όσοι σε παρακολουθούν ή εργάζονται για σένα.

Να επιβάλλεσαι με έναν εμετικό και ανήθικο τρόπο που μοιάζει με γλυκό βιασμό, μιας και θέλεις να τραγουδάς δημόσια ενώ δεν έχεις φωνή και θέλεις να είσαι παρουσιαστής ενώ δεν είσαι.

Κρίμα σε σένα και κρίμα σε όλους όσοι σε παρακολουθούν, γιατί το τέλεσμα μίας τέτοιας συμπεριφοράς είναι η διαφθορά. Όλοι το βλέπουμε, όλοι το δεχόμαστε, όλοι το παρακολουθούμε! Και εδώ είναι που η διαφθορά πλέον υπάρχει και μέσα σε εμάς. Και ο εκμαυλισμός επίσης.

JUST… for us!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%