Στέλιος Νικολαΐδης

ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ! ΣΤΟΥΣ «ΑΝΟΣΟΥΣ» ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID 19!

today9 Ιουνίου, 2021

Background
share close

Bρίσκονται δίπλα σε θετικούς στον κορωνοϊό, σε ασθενείς και μάλιστα χωρίς μάσκα. Τρώνε μαζί τους, κοιμούνται μαζί τους, περνάνε πολλές ώρες μαζί τους κι όμως ο Covid-19 δεν τους αγγίζει. Δεν κολλούν. Κι ακόμα και τα τεστ δείχνουν πως δεν ανέπτυξαν ποτέ αντισώματα.

Αυτοί είναι οι «άνοσοι», οι ανθεκτικοί, μια κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι έχουν μπει στο μικροσκόπιο πολλών επιστημόνων για να μπορέσουν να διαπιστώσουν τελικά τι είναι αυτό που τους θωρακίζει από τον ιό, κι αν οι ίδιοι κρύβουν κάποιο “μυστικό” το οποίο μπορεί να βοηθήσει σε μελλοντικές αποτελεσματικές θεραπείες.

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Οι 12 φόβοι – ένα πολύτιμο εργαλείο Αυτογνωσίας

Έχεις αναλογιστεί τι είναι αυτό που σε εμποδίζει να αγαπήσεις τον εαυτό σου; Γιατί φαίνεται να είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο; Το να αγαπήσεις τον εαυτό σου δεν είναι μια κατάσταση στην οποία φτάνεις κάνοντας κάποιες δραστηριότητες. Είναι μια κατάσταση όπου απλώς δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, παρά μόνο να παρατηρείς και να αποδέχεσαι κάθε σκέψη, κάθε πράξη, κάθε συναίσθημα. Δε χρειάζεται να προσπαθείς να γίνεις κάτι, παρά […]

today9 Ιουνίου, 2021

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%