Στέλιος Νικολαΐδης

Σύμφωνα με την κινέζικη Αστρολογία μπήκαμε στο έτος του λευκού, μεταλλικού βουβαλιού, όπως λέει το κινέζικο ημερολόγιο! ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

today2 Μαρτίου, 2021

Background
share close

Το βουβάλι αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την ΥΠΑΚΟΗ, την ηρεμία, την ακεραιότητα και την εργατικότητα. Όπως λέει το κινέζικο ημερολόγιο, η χρονιά που θα ακολουθήσει θέλει σκληρή δουλειά και αποφασιστική δράση. Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και πειθαρχία. Το βουβάλι ευλογεί τη χρονιά, το πνεύμα υπερισχύει της καρδιάς, και η λογική του συναισθήματος.

Σίγουρα αυτός ο ιός δεν μπήκε στη ζωή μας τυχαία, ούτε τα μέτρα που πάρθηκαν για να αναχαιτιστεί η μεταδοτικότητά του σχεδιάστηκαν στο γόνατο.

Ένα παγκόσμιο κλαμπ της οικονομικής εξουσίας επέβαλε μέτρα που συνέφεραν μόνο την οικονομία της πληροφορικής, την οικονομία των φαρμάκων, και την οικονομία των τροφίμων. Δηλαδή συνέφεραν συγκεκριμένους «άρχοντες», Κινέζους και Δυτικούς, που ελέγχουν αυτούς τους τομείς.

Ευχή όλων μας είναι να επανέλθουμε στην ανθρώπινη κανονικότητα, στα ατομικά δικαιώματα, στην ελευθερία της έκφρασης, στις ανθρώπινες επαφές και στις συναναστροφές.

Ουδείς μπορεί να ζήσει για πολύ απομονωμένος, ως σύγχρονος άνθρωπος των σπηλαίων, ως άνθρωπος του lockdown, δηλαδή με κομπιούτερ, με τηλεδιασκέψεις. Ουδείς μπορεί να ζήσει με την όραση να υφίσταται βλάβες παρακολουθώντας συνεχώς ένα κομπιούτερ. Όσα ζούμε δεν προστατεύουν την ζωή του ανθρώπου, αλλά επιφέρουν μόνιμες και θανάσιμες βλάβες στην ψυχή, στο πνεύμα, στον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, στην ομαλή ανανέωση των κυττάρων.

Δεν υπάρχει εμπόριο. Δεν υπάρχει οικονομία με «clickaway» και με κατεβασμένα τα ρολά όλων των επιχειρήσεων εστίασης. Δεν υπάρχει ζωή με σβήσιμο όλων των μορφών πολιτισμού και με αντικατάστασή τους από το ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΘΕΑΜΑ ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ, το Big Brother και το Survivor!

Δεν υπάρχει ανθρώπινη φύση με «σφράγισμα» σπιτιών ή περιοχών. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν χωρίς αθλητικές εκδηλώσεις και με άδειες κερκίδες των γηπέδων που καλύπτονται με πανό και που απεικονίζουν κεφάλια θεατών.

Ζήσαμε πολλά το 2020, και η προσευχή όλων μας συγκλίνει στην παγκόσμια ευχή να σταματήσουν όλα αυτά τα μαρτύρια.

Ευχή όλων μας είναι να επανέλθουμε στην ανθρώπινη κανονικότητα, στα ατομικά δικαιώματα, στην ελευθερία της έκφρασης, στις ανθρώπινες επαφές και στις συναναστροφές.

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ! ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΙΟΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ…

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%