Στέλιος Νικολαΐδης

Συμβαίνει τώρα για πρώτη και τελευταία φορά μετά από 13,4 δισ. Χρόνια!

today1 Δεκεμβρίου, 2022

Background
share close

Είσαι Εσύ, είμαι Εγώ, είναι όλα αυτά που ζούμε σήμερα. Μα πάνω απ’ όλα είσαι Εσύ. Σε τόσα δισεκατομμύρια χρόνια, δεν έχει υπάρξει ποτέ κάποιος σαν εσένα, με το ίδιο δαχτυλικό αποτύπωμα, με την ίδια ίριδα, με την ίδια φωνή, με τα ίδια συναισθήματα και με τις ίδιες εμπειρίες. Σκέψου το… Θα ζήσεις μέχρι τα 90 ή τα 100 σου χρόνια και μετά… τσαφ! Μέχρι να τελειώσει κι αυτό το σύμπαν δεν θα ξαναϋπάρξει κανένας πλέον σαν κι εσένα.

Για την ηλικία του σύμπαντος και για το μέγεθός του, είσαι ένας κόκκος άμμου, που μέχρι να γίνει αντιληπτός, έχει κιόλας εξανεμιστεί… Κι όμως αυτός ο κόκκος άμμου δεν θα ξαναϋπάρξει ποτέ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑ-ΠΝΟΗ…

«Ο πατέρας Αντώνιος είναι ο πατέρας μου! Εκείνος μου έμαθε την αγάπη!» Ο Γιώργος Μαργώνης, αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού σήμερα, μιλά στην "Πατρίδα" για την εμπειρία του στην Κιβωτό του Κόσμου μιλώντας για την αξία της αγάπης που του έμαθε ο π.Αντώνιος "Δεν είδα ποτέ βία και κακοποίηση", πρόσθεσε. «Ο πατέρας Αντώνιος είναι ο πατέρας μου, από την ώρα που έχασα τον πατέρα μου είναι εκείνος στη θέση του», ανέφερε […]

today1 Δεκεμβρίου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%