Στέλιος Νικολαΐδης

Τα δαιμόνια τρέμουν τον Σταυρό στον Οργανισμό μας… Και είμαστε Σταυρός μέσα και έξω…

today23 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

Μία υπόθεση εργασίας με πολλά “αν” και “ίσως” η οποία μαγνητίζει το ενδιαφέρον καθώς μοιάζει να είναι αρκετά συναρπαστική. Το αφήγημα λέει, πως τα δαιμόνια δεν στοχεύουν μόνο την ψυχή μας από την οποία τρέφονται. Καθημερινή ασχολία τους είναι η αλλοίωση των παγκόσμιων συμβόλων. Μα αυτό που τρέμουν περισσότερο είναι η αφύπνισή μας. Μέρος αυτής, και εξαιρετικής σπουδαιότητας, είναι και μία πρωτεΐνη που, ίσως, δεν έγινε τυχαία παγκόσμιο θρησκευτικό σύμβολο…

Η Λαμινίνη (laminin) είναι μια γλυκοπρωτεΐνη η οποία είναι μέρος της εξωκυττάριας μήτρας σε ανθρώπους και ζώα. Η εξωκυτταρική μήτρα (ECM) βρίσκεται έξω από τα κύτταρα και παρέχει υποστήριξη και προσάρτηση για τα κύτταρα στο εσωτερικό των οργάνων (μαζί με πολλές άλλες λειτουργίες). Η Λαμινίνη είναι ουσιαστικά η «κόλλα» των κυττάρων. «Κρατά» τα κύτταρα στη θέση τους και τους επιτρέπει να λειτουργήσουν σωστά. Αποτελεί σημαντικό συστατικό των βασικών μεμβρανών. Λειτουργεί σαν ένα είδος βιολογικής κόλλας και συγκρατεί τα κύτταρα στον πυρήνα. Το γονίδιο της Λαμινίνης γ3 (LAGMC3) είναι εκείνο που «έχτισε» τον εγκεφαλικό φλοιό του ανθρώπου χαρίζοντάς του τις χαρακτηριστικές «πτυχώσεις» οι οποίες βοηθούν στη μνήμη και στην πολύπλοκη σκέψη. Είναι μια πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη για την υγεία μας!

Η Λαμινίνη έχει σχήμα ασύμμετρου σταυρού με τρεις μικρούς και ένα μεγάλο βραχίονα! Οι ιδιότητες της Λαμινίνης και του σχήματός της φαίνεται πως ήταν γνωστά στην απώτατη αρχαιότητα και κάπως έτσι έγινε ένα σύμβολο που με τα χρόνια έγινε παγκόσμιο.

Σίγουρα, θα σκεφτείτε πως όλα αυτά δεν είναι παρά μία σύμπτωση ή ακόμα και εντελώς ανυπόστατα. Πως, αποκλείεται οι Αρχαίοι Έλληνες αλλά και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί να γνώριζαν τέτοιες απίθανες λεπτομέρειες. Κι όμως, η επιστήμη εκείνη τα χρόνια ήταν πολύ πιο προχωρημένη από τα στενά περιθώρια που την έχει τοποθετήσει η σημερινή επιστημονική κοινότητα. Οι αρχαίοι είχαν γνώση τόσο των τηλεσκοπίων όσο και των μικροσκοπίων. Είχαν επίσης γνώση των μορίων και των ατόμων, όχι μόνο επειδή τα ανέφερε θεωρητικά ο Δημόκριτος και άλλοι φιλόσοφοι, αλλά επειδή έχουν βρεθεί μοντέλα-απεικονίσεις που δείχνουν ότι οι αρχαίοι γνώριζαν την δομή των ατόμων. Παρόμοιες τεράστιες και σπουδαίες γνώσεις, άσχετες με το θέμα μας, κατέληξαν σε χαμένες γνώσεις, λόγω του μετέπειτα επιστημονικού κατεστημένου.

Η ουσία που πρέπει να κρατήσετε, είναι ότι πιθανότατα γνώριζαν την Λαμινίνη και πως αποτελεί τον Σταυρό επίσης Ζωής, επίσης ακριβώς γνώριζαν το DNA, την περιγραφή του οποίου φαίνεται να επίσης δίνει και ο Όμηρος. Το DNA, επίσης αναγνωρίζεται στο Κηρύκειο του Ερμή.

Για όλα αυτά που αναφέραμε, ίσως τώρα να είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί υπάρχει μία υποχθόνια αλλά παγκόσμια εκστρατεία κατάργησης του Σταυρού από τον Χριστιανισμό –ο οποίος με την σειρά του δανείστηκε το σύμβολο από τον Ορφέα, τον Διόνυσο ή τον Κρίσνα και άλλους 70 περίπου «μεσσίες» που εμφανίστηκαν πολύ πριν τον Χριστό.

Το σύμβολο του ασύμμετρου σταυρού κρύβει μία παγκόσμια «σταθερά» υγείας του ανθρώπου, γι’ αυτό και πρέπει να εξαφανιστεί. Μπορεί η κατάργησή του να μην αναστείλει την λειτουργία της γλυκοπρωτεΐνης, αλλά είναι ένα βήμα αποκαθήλωσης ενός αρχέτυπου που συντονίζει την καλή λειτουργία της.

Όπως τα αγάλματα αποτελούν σύμβολα και επηρεάζουν τον ανθρώπινο ψυχισμό, έτσι και κάθε σύμβολο έχει μία αρχετυπική αξία και η θέα του δρα καταλυτικά ανάλογα με αυτόν που το βλέπει.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%