Στέλιος Νικολαΐδης

ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΒΑΜΠΙΡ

today18 Ιουνίου, 2021

Background
share close

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΖΩΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΕΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.

Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει πρόσωπα που τελικά με την πρώτη ματιά νοιώθουμε ότι είμαστε χάλια και πολύ κουρασμένοι ή βλέπουμε τη διάθεση μας να πέφτει απότομα, αισθάνεστε κουρασμένοι και στραγγισμένοι μετά από μία συνάντηση μαζί τους.

Όταν αισθάνεστε υποχρέωση ή ευθύνη, ή σας ρίχνουν ευθύνες και ενοχές για το ένα ή το άλλο π.χ. «γιατί το κάνεις αυτό σε μένα, δεν το περίμενα από σένα, δεν με αγαπάς αρκετά, δεν το κάνεις με το σωστό τρόπο σας λένε συνεχώς τι να κάνετε και πως κ.λπ.». Είναι καθαρά ενεργειακό κλέψιμο. Επίσης μερικές φορές κάνετε πράγματα, που δεν θέλετε πραγματικά και μετά θυμώνετε και δυσανασχετείτε. Εδώ υπάρχει χειρισμός ενέργειας από μέρους τους.

ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ , ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ .

  1. Σας φωνάζουν χωρίς λόγο και αιτία
  2. Σας κατηγορούν για άσχετα πράγματα
  3. Βρίσκουν συνέχεια λόγους για να είναι δυστυχισμένοι
  4. Ενοχλούνται ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΤΕ
  5. Έχουν επιλέξει ασυνείδητα να ΠΟΝΑΝΕ το 97% των ανθρώπων γύρω σας! Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ακόμα και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια, στο φιλικό περιβάλλον σας, το εργασιακό ακόμα και σε κάποια ερωτική σχέση που μπορεί να έχετε.

Πώς σταματάτε τους άλλους να θρέφονται από εσάς κι εσάς από αυτούς ;

Είναι πολύ εύκολο. Κάνετε συνειδητή επιλογή να σταματήσετε το θρέψιμο. Καθαρή και συνειδητή επιλογή. Δεν χρειάζονται ούτε τελετές ούτε κάτι άλλο. Απλά καθαρή και συνειδητή επιλογή.

Όχι άλλο θρέψιμο. Σταματώ το θρέψιμο. Καθώς κάνετε την επιλογή πρέπει να αποσυνδεθείτε από αυτούς .

ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ Η Α Γ Α Π Η ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΛΟΝ .

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%