Στέλιος Νικολαΐδης

Τα φούμαρα και οι μεταξωτές κορδέλες!

today2 Ιουλίου, 2023

Background
share close

Αναφέρομαι στη διαφορά μεταξύ της κλασικής έννοιας της δημοσιότητας και της σημερινής κατάστασης, όπου η δημοσιότητα δεν βασίζεται απαραίτητα στο ταλέντο και την προσπάθεια, αλλά στην εκμετάλλευση των νέων μέσων επικοινωνίας και της διάδοσης της εικόνας.

Η επιλογή να ακολουθούμε ή όχι τους διάσημους και τις δραστηριότητές τους, είναι καθαρά προσωπική και θα πρέπει να βασίζεται στα δικά μας κριτήρια και αξίες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι η διασημότητα δεν έχει απαραίτητα σχέση με την πραγματική αξία και το ταλέντο των ανθρώπων.

Είναι σημαντικό να εξετάζουμε κριτικά τις επιλογές μας και να διατηρούμε την ικανότητα να αξιολογούμε αντικειμενικά τις πληροφορίες που λαμβάνουμε, ώστε να αναπτύσσουμε μια πιο ισορροπημένη και ενημερωμένη άποψη για τον κόσμο γύρω μας.

Διάσημος  σήμερα είναι κάποιος που γίνεται γνωστός χωρίς να το ζητάει από το δυνατό ταλέντο που διαθέτει. Διάσημοι θέλουν και είναι οι αναγνωρίσιμοι από την TV, τα τηλεπαιχνίδια, μοντέλα και Ινφλουένσερς.

Γιατί να με ενδιαφέρει τι λένε, τι κάνουν και ποιοι είναι αυτοί! Αυτό είναι μια κατάντια μας και κατάντια της κοινωνίας μας.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%