Στέλιος Νικολαΐδης

Τέλος στα τηλεσκουπίδια

today18 Σεπτεμβρίου, 2020

Background
share close

Οι καναλάρχες να σταματήσουν την προβολή τηλεσκουπιδιών! Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν έχουν τόσο χαμηλό επίπεδο – Θα πασχίζετε για ένα 5% εφόσον δεν αλλάξετε πορεία… Η χώρα βιώνει εθνικά κρίσιμες στιγμές και να σταματήσουν να μας ραίνουν με τα τηλεσκουπίδια τους…

Αρκετά με τους διάφορους δήθεν σοβαρούς τηλεπαρουσιαστές της συμφοράς που παρουσιάζουν τα δήθεν ενημερωτικά τους προγράμματα. Αρκετά αυτά που ταίζετε τον κόσμο με αυτά τα σοβαροφανή νούμερα της συμφοράς. Δεν χρειάζεται να προσθέτουν στα ήδη ενημερωτικά κανάλια τους τα τηλεσκουπίδια των πάσης φύσεως reality.

Όχι κύριοι. Τη στιγμή που βιώνουμε καθημερινά εθνικές απειλές, ένα χρόνο πριν την επέτειο της ανεξαρτησίας, πριν 200 χρόνια (όσης έχουμε!) του ελληνικού κράτους, δεν είναι ιστορικά και εθνικά σωστή και υπεύθυνη στάση να προβάλλoνται μέσα από τα κανάλια σας προγράμματα που επηρεάζουν και διαμορφώνουν καγκουροχαρακτήρες και βίζιτες.

Δεν λέμε να κάνουν τα κανάλια τους σοβαρά μέσα πολιτισμού, γιατί δεν τό’χουν, αλλά τους παρακαλούμε να σεβαστούν αυτή τη χώρα στην κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Τέλος στα τηλεσκουπίδια

Οι καναλάρχες να σταματήσουν την προβολή τηλεσκουπιδιών! Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν έχουν τόσο χαμηλό επίπεδο – Θα πασχίζετε για ένα 5% εφόσον δεν αλλάξετε πορεία... Η χώρα βιώνει εθνικά κρίσιμες στιγμές και να σταματήσουν να μας ραίνουν με τα τηλεσκουπίδια τους… Αρκετά με τους διάφορους δήθεν σοβαρούς τηλεπαρουσιαστές της συμφοράς που παρουσιάζουν τα δήθεν ενημερωτικά τους προγράμματα. Αρκετά αυτά που ταίζετε τον κόσμο με αυτά τα σοβαροφανή νούμερα της συμφοράς. Δεν χρειάζεται να προσθέτουν στα ήδη ενημερωτικά κανάλια […]

today18 Σεπτεμβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%