Στέλιος Νικολαΐδης

Θα αναγεννηθούμε οι Έλληνες όπως ο Φοίνικας!

today23 Σεπτεμβρίου, 2021 1

Background
share close

ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ!

Η δικτατορία καταχράστηκε ένα πανάρχαιο μυθολογικό σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε και από κράτη και οργανώσεις ως έμβλημα σχεδόν σε όλη την πορεία της Ιστορίας, και ειδικά στην Ελλάδα από αναπάντεχα ετερόκλητα σχήματα.

ΟΜΩΣ

Η λέξη «φοίνικας» ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ προέρχεται από το «φοινός», που σημαίνει «πορφυρός, βαθυκόκκινος». Στον φοίνικα που είχε συνδεθεί με τη λατρεία του Ήλιου και του Απόλλωνα, έχει αναφερθεί ο Ηρόδοτος, διευκρινίζοντας πως, σύμφωνα με τον μύθο, ο φοίνικας είναι πάντα ένας: μόνο ένα πουλί, χωρίς ταίρι, που εκτός από την αθανασία του (και την μοναξιά του…) έχει κι άλλες εξαιρετικές ιδιότητες, όπως είναι η θαυμάσια φωνή!

Οι Εβραίοι επίσης τιμούσαν τον φοίνικα, πιστεύοντας πως ήταν το μόνο ζώο που είχε αντισταθεί στη Εύα, αρνούμενο να φάει τον καρπό του δέντρου της γνώσης του Καλού και του Κακού: σαν ανταμοιβή, ο Θεός χάρισε στον φοίνικα την αθανασία! Ο φοίνικας, είναι πάντα μόνο ένας, αρσενικός, και ΔΕΝ αναπαράγεται…

Για τους Ινδούς ο φοίνικας, ο Γκαρούντα, είναι το ιερό ζώο του θεού Ράμα, του θεού του Ηλιου, ενώ για τους Κινέζους ο φοίνικας εκπροσωπεί το στοιχείο του Πυρός. Με το Πυρ, τον Ήλιο και το Φως γενικότερα, συσχέτιζαν τον φοίνικα οι αλχημιστές και πολλές αποκρυφιστικές ομάδες, ενώ για τους πρώτους χριστιανούς ο φοίνικας συμβόλιζε τον Ιησού, που πεθαίνει και ανασταίνεται, όπως το ιερό πουλί, μέσα σε τρεις ημέρες.

Ο φοίνικας είναι ένα ισχυρό μυθικό σύμβολο, που εμφανίζεται από την Νότιο Αφρική και την Περσία μέχρι την Κεντρική Αμερική. Φοίνικας υπάρχει και στο μυθιστορηματικό σύμπαν που έπλασε η Ρόουλινγκ στη σειρά βιβλίων της με τις περιπέτειες του Χάρι Πότερ.

Ένα τόσο φορτισμένο σύμβολο δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους Έλληνες. Έτσι, το ιερό πουλί που συμβολίζει το φως και την αναγέννηση, δηλαδή την αθανασία, ήταν το έμβλημα της Φιλικής Εταιρείας, της Τεκτονικής Στοάς της Κέρκυρας από το 1811 και του Αλέξανδρου Υψηλάντη. Ο Καποδίστριας αποτύπωσε την εικόνα του φοίνικα στο εθνόσημο, κόβοντας με το ίδιο όνομα και αργυρό νόμισμα, το πρώτο νεοελληνικό, που κυκλοφόρησε από το 1828 μέχρι το 1832. Ο φοίνικας κοσμούσε τη σημαία του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων από το 1910, ενώ επανήλθε ως εθνόσημο στη Β’ Ελληνική Δημοκρατία, το 1924, όταν εκθρονίστηκε ο Κωνσταντίνος Α’ με Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κουντουριώτη.

Είναι τόσο όμορφο το τραγούδι του φοίνικα, που ακόμα και ο Ήλιος σταματά για να το ακούσει, λέει ο αρχαιοελληνικός μύθος. Οι Αιγύπτιοι είχαν δώσει διακεκριμένη θέση στον φοίνικα, συνδέοντάς τον με την «αγία οικογένεια» του πανθέου τους: τον Όσιρι, την Ίσιδα, και τον γιο τους, τον Ώρο.

ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ…

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΑΕΙ! ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ. ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΜΑΣ. ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ, ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ. ΠΟΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..

ΣΕΙΡΗΝΕΣ, ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ, ΚΙΡΚΕΣ… ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ! …ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!! ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ… ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ… ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΟΥΛΙ! ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ… ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ! ΟΙ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΟΝΤΑΙ… ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ… ΠΟΝΑΜΕ… ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ…

ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ… ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ!!! ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!!! ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ! Η ΦΩΤΙΑ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΦΛΟΓΑ, Η ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΩΜΑ, ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ….

ΕΝΑΝ ΝΕΑΡΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ, ΓΕΜΑΤΟ ΣΦΡΙΓΟΣ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΟΝΕΙΡΑ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΑΞΙΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΕΣ!!! ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΟΜΩΣ, ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ, ΠΟΝΑ… ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ… ΠΟΝΑ…. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ… ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΜΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ, ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΣ…

ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ… ΣΕΙΡΗΝΕΣ, ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ, ΚΙΡΚΕΣ… ΞΕΠΗΔΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ… ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ: «ΟΧΙ» ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ. «ΚΑΙΓΕΣΤΕ… ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ… ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!» ΜΑ… ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ…. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΚΥΤΤΑΡΟ, ΠΩΣ Ξ Α Ν Α –

Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Ι Ο Μ Α Σ Τ Ε!!!

ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ. ΑΡΧΙΚΑ ΛΙΓΟ… ΜΕΤΑ ΠΙΟ ΟΡΑΤΟ… ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ… ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ… ΞΕΡΟΥΜΕ… ΑΠΑΘΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΛΙΓΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟΙ,

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ… ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ….Ο ΦΟΙΝΙΞ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΘΙΚΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΙΑΝ ΦΟΡΑ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΕΙ… ΜΑΖΕΥΕΙ ΞΥΛΑΡΑΚΙΑ, ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ, ΦΥΛΛΑ ΞΕΡΑ…. ΤΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΟ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ… ΜΟΛΙΣ Η ΣΩΡΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ, ΠΗΔΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΙΑ… Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ… Η ΖΩΗ ΤΟΥ… Η ΘΕΪΚΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ!!! Ή ΘΑ ΚΑΕΙ Ή ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΚΑΕΙ… ΔΙΟΤΙ… ΞΕΡΕΙ… ΞΕΡΟΥΜΕ… ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΤΟΥ Α Ν Α Γ Ε Ν Ν Α Τ Α Ι…

ΤΩΡΑ Ο ΦΟΙΝΙΞ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ… ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΡΟΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. ΞΕΠΝΟΟΣ… Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ…. ΜΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΚΟΜΗ… ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑ… ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ… ΤΟ ΕΧΕΙ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ… ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ… ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ;;;

ΜΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΣΑ Η ΘΕΪΚΗ ΤΟΥ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ… ΑΝΑΒΕΙ ΤΑ ΞΕΡΟΚΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ… ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ! ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΚΑΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΝΕΟΤΑΤΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΝ ΦΟΡΑ… Α Ν Ι Κ Η Τ Ο Σ!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΜΕΣΑ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΕΙ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ… ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΦΕΓΓΙΣΜΑ… ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ…. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ…

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΣ! ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΝΕΟΤΗΤΑ….

ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ… ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ… ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΤΡΕΜΟΣΒΗΣΤΗ ΦΛΟΓΙΤΣΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΜΕ (Δία Τηρήσαμε) ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ… ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ…

ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ!!! ΝΑΙ, ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΜΑΣ! ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΝΑ ΑΝΑΔΥΕΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ… ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΟΛΑ ΟΡΑΤΟ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΨΕΙ ΝΙΚΗΤΕΣ… ΓΙΑΤΙ…. ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ, ΕΚ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΩΝΤΑΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ!!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΔΕΡΦΙΑ… ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ!!!»

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΨΥΧΗΣ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΑΤΕ. ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΑΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ… «ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ!!!»

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%