Στέλιος Νικολαΐδης

Τι σημαίνει «ο κόσμος μέσα είναι ο κόσμος έξω» με απλά λόγια

today9 Ιουνίου, 2021

Background
share close

Η έκφραση «ο κόσμος μέσα είναι ο κόσμος έξω» δεν είναι φιλοσοφική, ούτε πνευματική. Είναι 100% αληθινή! Η κακή σχέση που έχεις με τη μάνα σου βρίσκεται αποτυπωμένη μέσα στο σώμα σου. Η κακή σχέση που έχεις με τους ανθρώπους σου βρίσκεται μέσα στις ασύνδετες… συνδέσεις του σώματος. Η σύγχυση για το πώς θα κινηθείς στη ζωή βρίσκεται γραμμένη μέσα στο σώμα. Ακόμα και η προτίμηση που έχεις για το ένα ή το άλλο φύλο, βρίσκεται μέσα στη λειτουργία των ενεργειακών κόμβων μέσα στο σώμα.

Ο χαρακτήρας σου είναι χτισμένος μέσα στους δρόμους της φυσικής ενέργειας της ζωής μέσα στο σώμα σου. Ο θυμός και η απογοήτευση βρίσκονται μέσα σου, όχι με ένα αόριστο τρόπο, αλλά με ένα τελείως υλικό τρόπο μέσα στο αίμα και τις ορμόνες σου. Η σχέση σου με το άλλο φύλο βρίσκεται μέσα στα νεύρα και τις απολήξεις τους. Έχει άμεση σχέση με τον συσχετισμό του δεξιού και αριστερού εγκεφάλου, όπως και με τις δύο πλευρές του σώματος σου. Έχει παρατηρηθεί ότι οι γυναίκες που λατρεύουν τον πατέρα τους, είναι εύκολο να βρουν έναν άντρα, ο οποίος να τις λατρεύει. Αυτή η λατρεία για τον πατέρα εγγράφεται μέσα στο σώμα υλικά και αντανακλάται έξω από αυτές. Με αυτόν τον τρόπο, οι γυναίκες αυτές υλοποιούν μια πραγματικότητα έξω από το σώμα τους. (Αφού το μέσα είναι έξω και το έξω είναι μέσα).

Η τάση να είναι κάποιος ευσυγκίνητος είναι θέμα εγκεφάλου, ορμονών και νευρικών απολήξεων. Όπως βέβαια, και ο συσχετισμός μεταξύ τους. Η τάση να είναι κάποιος απογοητευμένος βρίσκεται ανάμεσα στο… συκώτι και τη σπλήνα, όπως βέβαια και στα συναισθήματα που κυκλοφορούν στις περιοχές αυτές. Η τάση να «παρεξηγιέται» κάποιος εύκολα βρίσκεται στην κακή κυκλοφορία της ενέργειας από κάτω προς τα επάνω. Η τάση κάποιου να φοβάται έρχεται από το κάτω μέρος του σώματος που δεν επικοινωνεί καλά με το επάνω. Η τάση για υπερβολική ανησυχία κάποιου, βρίσκεται μέσα στη λειτουργία των αδένων του σώματος, όπως στην ομαλή επικοινωνία μεταξύ τους. Και φυσικά στην κακή επικοινωνία από κάτω προς τα επάνω.

Οι έντονες αρέσκειες και οι δυσαρέσκειες βρίσκονται στη σύνδεση των νεύρων μέσα στο σώμα. Η νοητική και ψυχική κατάσταση κάποιου είναι αποτέλεσμα αρμονίας ή δυσαρμονίας ανάμεσα στη δεξιά και αριστερή πλευρά του σώματος. Ακόμα και η σχέση πατέρα και μητέρας αναγράφονται μέσα στην ομαλή ή δυσαρμονική φτιαξιά του δικού σου σώματος. Η παραμικρή λεπτομέρεια της ζωής σου έξω από εσένα είναι ήδη καταχωρημένη μέσα στο δικό σου προσωπικό σύστημα. Το σώμα σου είναι το μικροσύστημα που στέλνει σήματα και υλοποιεί έξω από εσένα. Τι ύψιστη δημιουργία!

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Η Μουσική είναι μελωδική αυτόνομη προσευχή που ψάχνει καρδιές να τις φωτίσει!

Η ισχυρή έλξη που αισθανόμαστε προς ένα άτομο οφείλεται στις ενεργειακές συνδέσεις που έχουμε! «Είμαι δεμένος με αυτό τον άνθρωπο», «υπάρχει ένας ισχυρός οικογενειακός δεσμός μεταξύ μας», «είμαστε μια ισχυρή ομάδα που έχει δέσει και παράγει θεαματικά αποτελέσματα», «νιώθω τόσο εγκλωβισμένος σε αυτή την κατάσταση, μου φαίνεται αδύνατον να απαγκιστρωθώ». Λέξεις, εκφράσεις και συναισθηματικές καταστάσεις που όλοι έχουμε βιώσει και όλοι ανεξαιρέτως χρησιμοποιούμε και εκφράζουμε στην καθημερινότητα μας. Όπως πάντα, […]

today9 Ιουνίου, 2021

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%