Στέλιος Νικολαΐδης

Το ανθρώπινο DNA είναι ένα βιολογικό διαδίκτυο και μπορεί να επαναπρογραμματιστεί!

today16 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Σπουδαίοι Ρώσοι επιστήμονες αποδεικνύουν ότι το DNA μπορεί να επαναπρογραμματιστεί μόνο με τις λέξεις μας και άλλες εξωτερικές συχνότητες. O σπουδαίος ρόλος της προσευχής.

Η ρωσική επιστημονική έρευνα εξηγεί τα ανθρώπινα υπερφυσικά φαινόμενα όπως η διόραση, η διαίσθηση, οι αυθόρμητες και απομακρυσμένες πράξεις θεραπείας, η αυτοΐαση, οι τεχνικές επιβεβαίωσης, ασυνήθιστο φως/αύρες γύρω από ανθρώπους (δηλαδή πνευματικούς δασκάλους), επιρροή του μυαλού στις καιρικές συνθήκες και πολλά άλλα. Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία για έναν εντελώς νέο τύπο φαρμάκου στον οποίο το DNA μπορεί να επηρεαστεί και να επαναπρογραμματιστεί από λέξεις και συχνότητες ΧΩΡΙΣ να αποκοπούν και να αντικατασταθούν μεμονωμένα γονίδια.

Μόνο το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται για την κατασκευή πρωτεϊνών. Είναι αυτό το υποσύνολο του DNA που ενδιαφέρει τους δυτικούς ερευνητές και εξετάζεται και κατηγοριοποιείται. Το άλλο 90% θεωρείται «άχρηστο DNA». Οι Ρώσοι ερευνητές, ωστόσο, πείστηκαν ότι η φύση δεν ήταν χαζή, ενώθηκαν με γλωσσολόγους και γενετιστές σε μια προσπάθεια να εξερευνήσουν αυτό το 90% του υποτιθέμενου «άχρηστου DNA», όπως το ονόμασαν κάποιοι δυτικοί επιστήμονες.

Τα αποτελέσματα, τα ευρήματα και τα συμπεράσματά τους είναι απλά επαναστατικά! Σύμφωνα με αυτούς, το DNA μας δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την κατασκευή του σώματός μας αλλά χρησιμεύει και ως αποθήκευση δεδομένων και στην επικοινωνία. Οι Ρώσοι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι ο γενετικός κώδικας, ειδικά στο φαινομενικά άχρηστο 90%, ακολουθεί τους ίδιους κανόνες με όλες τις ανθρώπινες γλώσσες μας. Για το σκοπό αυτό συνέκριναν τους κανόνες της σύνταξης (ο τρόπος με τον οποίο οι λέξεις ενώνονται για να σχηματίσουν φράσεις και προτάσεις), τη σημασιολογία (τη μελέτη του νοήματος στους γλωσσικούς τύπους) και τους βασικούς κανόνες της γραμματικής.

Βρήκαν ότι τα αλκάλια του DNA μας ακολουθούν μια κανονική γραμματική και έχουν ορίσει κανόνες όπως και οι γλώσσες μας. Έτσι οι ανθρώπινες γλώσσες δεν εμφανίστηκαν τυχαία, αλλά είναι μια αντανάκλαση του εγγενούς μας DNA.

Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr ​​Garjajev

Ο Ρώσος βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr ​​Garjajev και οι συνεργάτες του διερεύνησαν επίσης τη δονητική συμπεριφορά του DNA. Η ουσία ήταν: «Τα ζωντανά χρωμοσώματα λειτουργούν ακριβώς όπως οι σολιτονικοί/ολογραφικοί υπολογιστές που χρησιμοποιούν την ενδογενή ακτινοβολία λέιζερ DNA. Αυτό σημαίνει ότι κατάφεραν, για παράδειγμα, να διαμορφώσουν ορισμένα μοτίβα συχνότητας σε μια ακτίνα λέιζερ και με αυτό επηρέασαν τη συχνότητα του DNA και συνεπώς την ίδια τη γενετική πληροφορία. Δεδομένου ότι η βασική δομή των ζευγών DNA-αλκαλίων και της γλώσσας (όπως εξηγήθηκε προηγουμένως) είναι της ίδιας δομής, δεν απαιτείται αποκωδικοποίηση DNA.

Μπορεί κανείς απλά να χρησιμοποιήσει λέξεις και προτάσεις της ανθρώπινης γλώσσας. Και αυτό αποδείχθηκε πειραματικά. Η ζωντανή ουσία DNA (σε ζωντανό ιστό, όχι in vitro) αντιδρά πάντα στις ρυθμιζόμενες από τη γλώσσα ακτίνες λέιζερ και ακόμη και σε ραδιοκύματα, εάν χρησιμοποιούνται οι κατάλληλες συχνότητες.

Αυτό τελικά και επιστημονικά εξηγεί γιατί οι επιβεβαιώσεις, η αυτογενής εκπαίδευση, τα μάντρας, η Διαμεσολάβηση, η Προσευχή και άλλες μορφές Εστίασης, μπορούν να έχουν τόσο ισχυρές επιπτώσεις στους ανθρώπους και στο σώμα τους. Είναι απολύτως φυσιολογικό και φυσικό το DNA μας να αντιδρά στη γλώσσα. Ενώ οι δυτικοί ερευνητές έκοψαν μεμονωμένα γονίδια από τους κλώνους του DNA και τα εισάγουν αλλού, οι Ρώσοι εργάστηκαν με ενθουσιασμό σε συσκευές που μπορούν να επηρεάσουν τον κυτταρικό μεταβολισμό μέσω κατάλληλων διαμορφωμένων συχνοτήτων ραδιοφώνου και φωτός και έτσι να επιδιορθώσουν γενετικά ελαττώματα.

Η ερευνητική ομάδα του Garjajev πέτυχε να αποδείξει ότι με αυτή τη μέθοδο μπορούν να επιδιορθωθούν για παράδειγμα τα χρωμοσώματα που έχουν υποστεί βλάβη από τις ακτίνες Χ.

Συνέλαβαν ακόμη και μοτίβα πληροφοριών ενός συγκεκριμένου DNA και το μετέδωσαν σε άλλο, επαναπρογραμματίζοντας έτσι τα κύτταρα σε άλλο γονιδίωμα. Έτσι, μετέτρεψαν με επιτυχία, για παράδειγμα, έμβρυα βατράχου σε έμβρυα σαλαμάνδρας απλώς μεταδίδοντας τα μοτίβα πληροφοριών DNA.

Οι εσωτερικοί και πνευματικοί δάσκαλοι γνωρίζουν εδώ και αιώνες ότι το σώμα μας είναι προγραμματιζόμενο από την γλώσσα, τις λέξεις και την σκέψη!

Αυτό έχει πλέον αποδειχθεί και εξηγηθεί επιστημονικά. Φυσικά η συχνότητα πρέπει να είναι σωστή. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν είναι όλοι το ίδιο επιτυχημένοι ή δεν μπορούν να το κάνουν πάντα με την ίδια δύναμη.

Το άτομο πρέπει να εργαστεί στις εσωτερικές διεργασίες και την ωριμότητα προκειμένου να δημιουργήσει μια συνειδητή επικοινωνία με το DNA. Οι Ρώσοι ερευνητές εργάζονται σε μια μέθοδο που δεν εξαρτάται από αυτούς τους παράγοντες, αλλά θα λειτουργεί ΠΑΝΤΑ, με την προϋπόθεση ότι κάποιος χρησιμοποιεί τη σωστή συχνότητα.

Στη φύση, η υπερ-επικοινωνία εφαρμόζεται με επιτυχία εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Η οργανωμένη ροή της ζωής σε καταστάσεις εντόμων το αποδεικνύει δραματικά. Ο σύγχρονος άνθρωπος το γνωρίζει μόνο σε ένα πολύ πιο λεπτό επίπεδο ως «διαίσθηση». Αλλά και εμείς, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ξανά πλήρως. Ένα παράδειγμα από τη Φύση: Όταν μια βασίλισσα μυρμήγκι χωρίζεται χωρικά από την αποικία της, το κτίσιμο συνεχίζεται ακόμα με θέρμη και σύμφωνα με το σχέδιο. Εάν η βασίλισσα σκοτωθεί, ωστόσο, όλες οι εργασίες στην αποικία σταματούν. Κανένα μυρμήγκι δεν ξέρει τι να κάνει. Προφανώς η βασίλισσα στέλνει τα «οικοδομικά σχέδια» και από μακριά μέσω της ομαδικής συνείδησης των υπηκόων της. Μπορεί να είναι όσο μακριά θέλει, όσο είναι ζωντανή.

Στον άνθρωπο η υπερ-επικοινωνία συναντάται συχνότερα όταν κάποιος αποκτά ξαφνικά πρόσβαση σε πληροφορίες που βρίσκονται εκτός της βάσης γνώσεων του. Μια τέτοια υπερ-επικοινωνία βιώνεται στη συνέχεια ως έμπνευση ή διαίσθηση.

Ο Ιταλός συνθέτης Τζουζέπε Ταρτίνι, για παράδειγμα, ονειρεύτηκε ένα βράδυ ότι ένας διάβολος καθόταν στο κρεβάτι του και έπαιζε βιολί. Το επόμενο πρωί ο Ταρτίνι μπόρεσε να σημειώσει το κομμάτι ακριβώς από τη μνήμη του, το ονόμασε The Devil’s Trill Sonata.

Στο βιβλίο «Vernetzte Intelligenz» (Δικτυωμένη Νοημοσύνη), οι Grazyna Gosar και Franz Bludorf εξηγούν αυτές τις συνδέσεις με ακρίβεια και σαφήνεια. Οι συγγραφείς παραθέτουν επίσης πηγές που υποθέτουν ότι σε παλαιότερες εποχές η ανθρωπότητα ήταν, όπως και τα ζώα, πολύ ισχυρά συνδεδεμένη με την ομαδική συνείδηση ​​και ενεργούσε ως ομάδα. Ωστόσο, για να αναπτύξουμε και να βιώσουμε την ατομικότητα, εμείς οι άνθρωποι έπρεπε να ξεχάσουμε σχεδόν εντελώς την υπερ-επικοινωνία.

Τώρα που είμαστε αρκετά σταθεροί στην ατομική μας συνείδηση, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα μορφή ομαδικής συνείδησης, συγκεκριμένα μια, στην οποία αποκτάμε πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες μέσω του DNA μας χωρίς να είμαστε αναγκασμένοι ή εξ αποστάσεως σε έλεγχο για το τι να κάνουμε με αυτές τις πληροφορίες.

Γνωρίζουμε τώρα ότι ακριβώς όπως στο διαδίκτυο το DNA μας μπορεί να τροφοδοτήσει τα σωστά δεδομένα του στο δίκτυο, μπορεί να καλέσει δεδομένα από το δίκτυο και να δημιουργήσει επαφή με άλλους συμμετέχοντες στο δίκτυο. Η εξ αποστάσεως θεραπεία, η τηλεπάθεια ή η «τηλεπισκόπηση» σχετικά με την κατάσταση των συγγενών κ.λπ. μπορούν έτσι να εξηγηθούν.

Μερικά ζώα γνωρίζουν επίσης από μακριά πότε οι ιδιοκτήτες τους σκοπεύουν να επιστρέψουν στο σπίτι. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και να εξηγηθεί πρόσφατα μέσω των εννοιών της ομαδικής συνείδησης και της υπερ-επικοινωνίας.

Οποιαδήποτε συλλογική συνείδηση ​​δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί λογικά σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο χωρίς μια ξεχωριστή ατομικότητα. Διαφορετικά θα επιστρέψουμε σε ένα πρωτόγονο ένστικτο αγέλης που χειραγωγείται εύκολα.

Η υπερ-επικοινωνία στη νέα χιλιετία σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό:

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι εάν οι άνθρωποι με πλήρη ατομικότητα ανακτούσαν την ομαδική συνείδηση, θα είχαν μια θεϊκή δύναμη να δημιουργούν, να αλλάζουν και να διαμορφώνουν πράγματα στη Γη!

Όλο και περισσότερα διορατικά παιδιά γεννιούνται. Κάτι σε αυτά τα παιδιά αγωνίζεται ολοένα και περισσότερο προς την ομαδική συνείδηση ​​του νέου είδους και δεν θα καταστέλλεται πλέον.

Όταν ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων συγκεντρώνεται μέσω προσευχής ή διαλογισμού, εστιάζοντας όλοι στο ίδιο αποτέλεσμα, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.

Η ιδέα ότι αλλάζουμε το δικό μας DNA, μέσω των λέξεων και των δονήσεων μας, είναι πλέον ΓΝΩΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Το μόνο που απομένει είναι να κάνουμε εμείς οι ίδιοι την δική μας “αναβάθμιση”!

Όταν καταφέρνουμε και ενεργοποιούμε όλη τη δυναμική της και την εστιάζουμε σταθερά προς ένα στόχο, δεν υπάρχει περί- πτώση να αποτύχουμε.

Επομένως, κατά την εφαρμογή του προγράμματος του DNA Activation, της ενεργοποίησης του DNA, σε συμβουλεύω να ενεργοποιήσεις μέσα στην καρδιά σου και με την πρόθεσή σου όλη τη Δύναμη Θέλησης που διαθέτεις προς την επίτευξη της αφύπνισης του Θεϊκού Ι2έλικου DNA, που κατ’ επέκταση σημαίνει τη γείωση μίας Ανώτερης Εκδοχής του Εαυτού σου που ακτινοβολεί φως, αγάπη, θετικότητα και ζει σταθερότερα μέσα σε μία νέα πραγματικότητα ανώτερης υγείας, ευεξίας, αφθονίας και ευτυχίας!

Πίστη και Εμπιστοσύνη

Ένα δεύτερο μυστικό επιτυχίας κρύβεται σε μία άλλη τεράστια δύναμη που διαθέτη η ανθρώπινη ψυχή, τη Δύναμη της Πίστης και της Εμπιστοσύνης, που πράγματι μπορεί να υποκινήσει βουνά ανώτερων καταστάσεων και θετικότερων εξελίξεων στη ζωή μας. Όλοι οι άνθρωποι διαθέτουμε αυτή τη δύναμη.

Και δεν υπάρχει κανείς που δεν πιστεύει!

Απλώς άλλοι πιστεύουν στο φως και άλλοι στο σκοτάδι, άλλοι πιστεύουν στη ζωή και άλλοι στο θάνατο, άλλοι πιστεύουν στο Θεό και άλλοι στην ανυπαρξία Του, άλλοι πιστεύουν στη διαίσθηση και άλλοι στη λογική.

Όλοι πιστεύουν, όμως άλλοι διαλέγουν να κατευθύνουν τη δύναμη της πίστης τους δημιουργικά και άλλοι καταστροφικά. Άλλοι με τη δύναμη της πίστης τους φωτίζουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους ολόκληρη και άλλοι την καταστρέφουν πιστεύοντας σε μία αρνητική πραγματικότητα έξω από τους εαυτούς τους που έχει τη δύναμη να τους εξουσιάζει και να τους επιβάλλεται.

Άλλοι πιστεύουν στον εαυτό τους και άλλοι έξω από τον εαυτό τους σε όλα όσα βομβαρδίζονται καθημερινά από τα Μ.Μ.Ε, δημιουργώντας γύρω τους ένα αρνητικό περιβάλλον και μία αρνητική καθημερινότητα για τους εαυτούς τους και τους συνανθρώπους τους.

Όλοι όμως πιστεύουν και όλοι δημιουργούν είτε θετικές είτε αρνητικές καταστάσεις.

Διατροφή και Αποτοξίνωση

Όπως είπαμε παραπάνω, η πλήρης ενεργοποίηση του DNA πιθανόν να επιφέρει διάφορους καθαρισμούς αλλά και αποτοξίνωση κυρίως σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%