Στέλιος Νικολαΐδης

Το μυαλό υπάρχει με την συνεργασία ή την εναντίωσή σας!

today17 Δεκεμβρίου, 2022

Background
share close

Και τα δύο αποτελούν τρόπους συνεργασίας! Και η εναντίωση!

Όταν μάχεστε με το μυαλό, του προσφέρετε ενέργεια. Στην μάχη σας αυτή έχετε αποδεχτεί το μυαλό, έχετε αποδεχτεί την δύναμη του μυαλού στην ύπαρξή σας. Έτσι, όποτε συνεργάζεστε ή έρχεστε σε σύγκρουση, και στις δύο περιπτώσεις το μυαλό γίνεται ολοένα και ισχυρότερο.

Απλώς ΝΑ ΕΙΣΑΙ !

Γίνετε παρατηρητές! Και λίγο λίγο θα δείτε τα χάσματα να εμφανίζονται. Μια σκέψη περνάει και μια άλλη σκέψη δεν έρχεται αμέσως, υπάρχει ένα μεσοδιάστημα.

Σε αυτό το μεσοδιάστημα υπάρχει ειρήνη.

Σε αυτό το μεσοδιάστημα υπάρχει αγάπη.

Σε αυτό το μεσοδιάστημα βρίσκονται όλα αυτά που αναζητούσατε πάντοτε και δεν βρίσκατε ποτέ.

Σε αυτό το χάσμα δεν είστε πλέον εγωισμός.

Σε αυτό το χάσμα δεν ορίζεστε, δεν περιορίζεστε, δεν φυλακίζεστε.

Σε αυτό το χάσμα είστε άπειροι, ανεξάντλητοι, τεράστιοι.

Σε αυτό το χάσμα είστε ένα με την ύπαρξη, το χάσμα δεν υπάρχει πια. Τα όριά σας δεν είναι πλέον εκεί. Λιώνετε μέσα στην ύπαρξη, και η ύπαρξη λιώνει μέσα σ’ εσάς. Αρχίζετε να επικαλύπτεστε.

Συνεχίστε να παρατηρείτε και μη συνδεθείτε ούτε με αυτά τα χάσματα… Επειδή αυτό είναι φυσικό τώρα, να συνδεθείτε με αυτά τα χάσματα. Εάν αρχίσετε να λαχταράτε αυτά τα χάσματα, επειδή είναι εξαιρετικά όμορφα, είναι απίστευτα ευδαιμονικά· είναι φυσικό να δεθείτε με αυτά, ανακύπτει η επιθυμία να έχετε όλο και περισσότερα από αυτά τα χάσματα- τότε θα νοσταλγήσετε και θα επιθυμήσετε, τότε ο παρατηρητής σας θα εξαφανιστεί. Τότε αυτά τα χάσματα θα εξαφανιστούν ξανά και η κυκλοφοριακή συμφόρηση του μυαλού θα είναι πάλι εκεί.

Επομένως, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος είναι να γίνει ένας αδιάφορος παρατηρητής. Και το δεύτερο είναι να θυμηθεί ότι, όταν ανακύπτουν όμορφα χάσματα, δεν πρέπει να δένεται με αυτά, δεν πρέπει να αρχίσει να τα ζητάει, να περιμένει ότι θα έπρεπε να συμβαίνουν πιο συχνά.

Εάν μπορείτε να θυμηθείτε αυτά τα δύο πράγματα όταν έρχονται όμορφα χάσματα, παρατηρήστε τα και κρατήστε την αδιαφορία σας ζωντανή, τότε μια μέρα η συμφόρηση απλώς θα εξαφανιστεί μαζί με τον δρόμο, θα εξαφανιστούν και τα δύο. Και θα υπάρξει τεράστιο κενό. το μυαλό έχει σταματήσει.

Αυτό το  ονομάζω mind disappearing! Αλλά το μυαλό δεν το έχει πραγματοποιήσει.

Το μυαλό δεν μπορεί να το πραγματοποιήσει. Μπορείτε να βοηθήσετε να συμβεί. Μπορείτε να το εμποδίσετε ή να βοηθήσετε να συμβεί!

Αυτό ονομάζεται Ειρήνη του νου.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%