Στέλιος Νικολαΐδης

Το Ζωντανό Θείο Πνεύμα, ο Θεός της Αγάπης, η Ζωή και η Σοφία, είναι ένας θησαυρός από ιδιότητες που αποτελούν τον πυρήνα της ανθρώπινης ύπαρξης.

today7 Μαΐου, 2023

Background
share close

Η Χαρά και η Αλήθεια είναι ο λόγος για τον οποίο ζούμε, ενώ η Νοημοσύνη και η Φωτεινότητα μας δίνουν την δυνατότητα να κατανοήσουμε και να αντιληφθούμε τον κόσμο γύρω μας.

Η ψυχή μας είναι η αρχή της ομορφιάς και της δύναμης, ενώ η Ισχύς και η Πνευματικότητα μας επιτρέπουν να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της ζωής με σθένος και αποφασιστικότητα.

Όπως οι μήνες και οι ώρες του ρολογιού, οι ιδιότητες αυτές συνδυάζονται μεταξύ τους, δημιουργώντας μια μοναδική και ανεπανάληπτη προσωπικότητα. Η Σοφία και η Αλήθεια συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια προσωπικότητα που είναι σοφή και αληθινή. Η Ζωή και η Χαρά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια προσωπικότητα που είναι γεμάτη ζωντάνια και ευτυχία.

Η Νοημοσύνη και η Ισχύς συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια προσωπικότητα που είναι ισχυρή και αποφασιστική, ενώ η Φωτεινότητα και η Πνευματικότητα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια προσωπικότητα που είναι φωτεινή και πνευματική.

Το ζωντανό Θείο Πνεύμα είναι η πηγή αυτών των ιδιοτήτων και συνδυασμών και μας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξουμε μια προσωπικότητα που είναι ισορροπημένη, γεμάτη ζωή και ενέργεια και ικανή να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής με αξιοπρέπεια και αυτοπεποίθηση.

Μια πρόταση για τις ιδιότητες του Θεού σε κάθε ώρα της ημέρας είναι η εξής:

– Στις 12 το μεσημέρι: Η Αγάπη

– Στις 1 το μεσημέρι: Η Σοφία

– Στις 2 το μεσημέρι: Η Νοημοσύνη

– Στις 3 το απόγευμα: Το Φως

– Στις 4 το απόγευμα: Η Πνευματικότητα

– Στις 5 το απόγευμα: Η Αρχή

– Στις 6 το απόγευμα: Η Χαρά

– Στις 7 το απόγευμα: Η Ισχύς

– Στις 8 το βράδυ: Η Ομορφιά

– Στις 9 το βράδυ: Η Αρχή

– Στις 10 το βράδυ: Η Αλήθεια

– Στις 11 το βράδυ: Η Προστασία

Για μια μέθοδο που βοηθά να θυμόμαστε και να σκεπτόμαστε μια ιδιότητα του Θεού σαν μια μικρή προσευχή και προστασία, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό, βήμα-βήμα:

1. Επιλέξτε μια ιδιότητα του Θεού που θέλετε να θυμάστε και να σκέφτεστε συχνά. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι η Αγάπη, η Σοφία, η Χαρά, η Αλήθεια, η Νοημοσύνη, η Φωτεινότητα, η Πνευματικότητα, η Ισχύς, η Ομορφιά ή η Αρχή.

2. Επιλέξτε μια ώρα της ημέρας όπου θα θυμάστε να σκέφτεστε αυτήν την ιδιότητα. Μπορεί να είναι το πρωί όταν ξυπνάτε, το μεσημέρι όταν κάνετε διάλειμμα, το απόγευμα όταν επιστρέφετε σπίτι από τη δουλειά ή το βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

3. Ορίστε μια υπενθύμιση στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας για να σας υπενθυμίζει να σκέφτεστε την ιδιότητα του Θεού κάθε φορά που έρχεται η ώρα που έχετε ορίσει.

4. Σκεφτείτε την ιδιότητα του Θεού και προσπαθήστε να συνδέσετε αυτήν την σκέψη με τις δραστηριότητές σας την συγκεκριμένη ώρα. Για παράδειγμα, αν επιλέξατε την Αγάπη και τη σκέψη αυτήν την ώρα, μπορείτε να σκεφτείτε πόσο αγαπάτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να σκεφτείτε πώς μπορείτε να δείξετε περισσότερη αγάπη στον κόσμο γύρω σας.

5. Επαναλάβετε αυτήν την διαδικασία καθημερινά και προσπαθήστε να ενσωματώσετε αυτήν την σκέψη στη ζωή σας καθημερινά. Με τον καιρό, αυτή η διαδικασία θα γίνει  συνήθεια και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε πιο βαθιά με τον Θεό και θα αισθανθείτε προστασία από την ιδιότητα που έχετε επιλέξει.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%