Στέλιος Νικολαΐδης

Βρείτε έναν πραγματικό Δάσκαλο τον οποίο δεν μπορείτε να αγοράσετε!

today1 Δεκεμβρίου, 2022

Background
share close

Ο οποίος σας λέει κατευθείαν στο πρόσωπό σας τι σκέφτεται για εσάς και πώς μπορείτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Ένας πραγματικός Δάσκαλος σας αγαπά, αλλά δεν δέχεται την αποτυχία σας, την αυταπάτη, την ματαιοδοξία σας. Σπάει αυτά τα πράγματα και σας απελευθερώνει.

“Μαλακοί” δάσκαλοι, αυτοί που είναι πολύ γλυκείς και ευγενικοί και οι οποίοι δεν τολμούν να πληγώσουν τα συναισθήματά σας, ονομάζονταν “χαϊδολόγοι” στις παλιές εποχές. Όταν ένα άτομο πληγωθεί επειδή του βγάζει την μάσκα του, αποδεικνύει ότι όλο του το είναι είναι μια ευαίσθητη πληγή, ότι δεν είναι υγιές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι ευαίσθητο, ή εύθικτο.

Οι “χαϊδολόγοι” σας επαινούν και σας κολακεύουν. Μιλούν για θέματα που είναι ευχάριστα να ακούτε. Αλλά στο τέλος θα δείτε ότι παραμένετε το ίδιο άτομο όπως ήσασταν πριν τους συναντήσετε.

Τορκόμ Σαραϊνταριάν

*

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Η Σταύρωση δεν άλλαξε! Μόνο τα ΚΑΡΦΙΑ! Έγιναν άυλα! Και σίγουρα, περισσότερο οδυνηρά…

Δεν τρυπούν το σώμα αλλά την ψυχή! Αποκτήσαμε πολυτελή ενδύματα, αυτοκίνητα, πλοία, αεροπλάνα… Πετάμε στο διάστημα όμως η ψυχή παρέμεινε σχεδόν ίδια. Άλλαξε ο λιθοβολισμόκαι έγινε λασπολογία, διαπόμπευση, απαίσια λαϊκά δικαστήρια των ΜΜΕ! Ξέρεις τώρα πλέον θα πιστεύω μόνο στα μάτια μου! Ό,τι βλέπω προσωπικά! Τίποτα άλλο! Αυτά είναι Σημεία των καιρών!

today1 Δεκεμβρίου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%