Στέλιος Νικολαΐδης

ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!

today12 Απριλίου, 2023

Background
share close

Εργάσου ανακεφαλαιώνοντας όλα όσα γνωρίζεις για τον Θεό. Ο Θεός είναι Σοφία, Αλήθεια, ασύλληπτη Αγάπη. Ο Θεός είναι πανταχού παρών, έχει δύναμη απεριόριστη, γνωρίζει τα πάντα. Δεν έχει σημασία πόσο τα κατανοείς όλα αυτά.

Συνέχισε να τα σκέφτεσαι.

Ο κανόνας είναι να σκέφτεσαι τον Θεό και αν σκέφτεσαι το πρόβλημά σου δεν σκέφτεσαι τον Θεό!

Το να λοξοκοιτάζεις πάνω από τον ώμο σου, θέλοντας να δεις πόσο έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, είναι καταστροφικό, γιατί αυτό σημαίνει ότι σε απασχολεί η δυσκολία σου, ενώ πρέπει να σκέφτεσαι μόνο τον Θεό και τίποτε άλλο!

 Στόχος σου είναι να οδηγείς την σκέψη της δυσκολίας έξω από την συνειδητότητά σου, για λίγα τουλάχιστον λεπτά, αντικαθιστώντας την με την σκέψη του Θεού.

Αν μπορείς να απορροφηθείς μ’ αυτήν την σκέψη του πνευματικού κόσμου, ώστε να ξεχνάς για λίγο το πρόβλημα για το οποίο άρχισες να προσεύχεσαι, θα διαπιστώσεις ότι το πρόβλημα αυτό περνά σε μια καινούργια προοπτική, που το κάνει να μην είναι πλέον πρόβλημα.

«Σύ ἐποίησας τόν οὐρανόν, τούς ουρανούς τῶν οὐρανῶν καί πᾶσαν τήν στρατιάν αὐτῶν, τήν γῆν καί πάντα τά ἐπ’ αὐτῆς, τάς θαλάσσας καί πάντα τά ἐν αὐταῖς, καί σύ ζωοποιεῖς πάντα ταῦτα». (Νεεμ. Θ΄,6)

«Δέν βλέπει αὐτός τάς ὁδούς μου καί ἀπαριθμεῖ πάντα τά βήματά μου;» (Ιωβ, ΛΑ΄,4)

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%