Στέλιος Νικολαΐδης

Υπάρχει μια νοημοσύνη που μας δίνει ζωή!

today27 Οκτωβρίου, 2020

Background
share close

Αυτή η νοημοσύνη, συντονίζει όλες μας τις σωματικές λειτουργίες!  Όταν ζητάς από αυτήν την νοημοσύνη να κυλήσει μέσα και γύρω σου, ανοίγεις την πόρτα των ευκαιριών!

Αν ζεις την ζωή σου προσκολλημένος στα συναισθήματα που έχεις εσωτερικεύσει, δεν θα βρεις ποτέ την απάντηση! Τα αισθήματα είναι καταγραφές του παρελθόντος, και όταν τα αναλύεις, προσκολλάσαι στο συρτάρι του παρελθόντος!

Αν προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να αλλάξεις το μυαλό σου, αυτό θα χειροτερέψει την κατάσταση!

Αν προσπαθείς να αλλάξεις τον εαυτό σου με την βοήθεια του εαυτού σου, τότε τον υποστηρίζεις!

Αν προσπαθείς να αλλάξεις το πρόγραμμα με πρόγραμμα, το μόνο που κάνεις είναι να το επαναπρογραμματίζεις ξανά και ξανά!

Αν προσπαθείς να αλλάξεις την ύλη με ύλη, θα γίνεις περισσότερο υλιστής! Μόνο όταν έχεις αληθινή συνείδηση, έχεις τον πλήρη έλεγχο και μπορείς να αλλάξεις το μυαλό και την ζωή σου, να αναδημιουργήσεις το μέλλον σου! Υπάρχει μια νοημοσύνη που μας δίνει ζωή! Μπορείς να βρεις χρόνο μέσα στην πολυάσχολη μέρα σου και να έρθεις σε αρμονία μαζί της; Αλλά όχι σαν θύμα ούτε φοβισμένος. Πρέπει να προσευχηθείς με αγάπη και δύναμη! Δημιούργησε μια σχέση μαζί με αυτήν την νοημοσύνη και αλληλεπίδρασε μαζί της. Με αγάπη!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Πώς γίνεται κάποιος ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Αρχικά κάνοντας κάτι ΔΥΝΑΤΟ και φαινομενικά αφύσικο! Με το να δείξει θάρρος όταν οι άλλοι φοβούνται! Με το να προσφέρει όταν όλοι λαμβάνουν! Με το να δείχνει συμπόνια όταν οι υπόλοιποι κατακρίνουν! Με το να είναι ήρεμος και παρών και υπεράνω των υπολοίπων, όταν οι άλλοι είναι υστερικοί και βυθίζονται ολοένα και περισσότερο! Και με την συνέχιση αυτής της αφύσικης συμπεριφοράς, αργά ή γρήγορα γίνεται υπερφυσικός, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ! Είναι μια ασυνείδητη υπόθεση […]

today27 Οκτωβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%