Στέλιος Νικολαΐδης

Υπάρχει μόνο μια ΑΙΤΙΑ, το Δημιουργικό πνεύμα, ο Θεός!

today13 Ιουνίου, 2021

Background
share close

Ο Θεός είναι και έχει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΥΦΥΙΑ. Ο Θεός γνωρίζει τα πάντα, είναι παντοδύναμος, μπορεί να κάνει τα πάντα, οποτεδήποτε, ανεξάρτητα από τις επικρατούσες συνθήκες.

Η φύση του Θεού είναι ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗ! Ο Θεός ενεργεί μόνο για να θεραπεύσει, να απελευθερώσει, να εμπνεύσει!

Αποτελείς ένα κέντρο για την έκφραση του Θεού. Είσαι μια εξατομίκευση του Θεού, πρέπει όμως να το ανακαλύψεις και να το κατανοήσεις! Περιβάλλεις τον εαυτό σου με την εικόνα και την ομοίωσή σου, όπως είπε ο Έμερσον. Οι αληθινές σου

πεποιθήσεις (κυρίως υποσυνείδητες) εκφράζονται στο σώμα σου και στο περιβάλλον σου.

Αν κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να ζεις την πνευματική ζωή, τότε ίσως οι περισσότερες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις να μην οφείλονται σε τωρινές αρνητικές σκέψεις αλλά να έρχονται από το μακρινό παρελθόν. Έρχονται για να ξεκαθαριστούν, έτσι ώστε να απαλλαγείς απ’ αυτές για πάντα.

Οι δυσκολίες της ζωής σου μπορεί να μην οφείλονται σε αμαρτίες του παρόντος ή του παρελθόντος αλλά από την έλλειψη γνώσης ή από καλοπροαίρετα λάθη.

Το αποτέλεσμα της αμαρτίας είναι πολύ πιο δύσκολο να εξαλειφθεί, μπορεί όμως κι αυτό να γίνει αν απομακρυνθείς από την αμαρτία. Επίσης και με ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%