Στέλιος Νικολαΐδης

Υπάρχουν Άγγελοι στην Γη γύρω μας!

today23 Δεκεμβρίου, 2021 1

Background
share close

Οι ενσαρκωμένοι άγγελοι είναι πνεύματα από τον κόσμο των αγγέλων που έρχονται ως άνθρωποι για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να μάθουν κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Οι Ανθρωπάγγελοι είναι εδώ για να βιώσουν το πώς είναι να είσαι άνθρωπος, να νιώσουν το ανθρώπινο σώμα, να νιώσουν πόνο, χαρά, ευαλωτότητα και να φέρουν δώρα…

Οι Άγγελοι δεν θέλουν να είναι ανώτεροι των ανθρώπων, είναι όντα κάποιας άλλης μορφής ζωής. Απλά είναι αυτό. Μια άλλη μορφή ζωής. Αυτοί οι άνθρωποι ακόμα διατηρούν μεγάλη αγγελική δύναμη, υποθέτοντας ότι μπορούν να μάθουν πώς να έχουν πρόσβαση σε αυτήν και συχνά διατηρούν στενές σχέσεις με την θειότητα.

Πολλοί ενσαρκωμένοι άγγελοι είναι επίσης «εισελθόντες», που σημαίνει ότι μπορεί να μην γεννήθηκαν άγγελοι, αλλά κάποιος άγγελος μπήκε στο σώμα τους όταν η στιγμή ήταν η κατάλληλη. Οι περισσότεροι ενσαρκωμένοι «εισελθόντες» άγγελοι, έχουν επίγνωση του θεού και αγιάζουν.

Επειδή οι αγγελικοί είναι τόσο κοντά πνευματικά με τον Δη-μιουργό, έχουν την τάση να είναι πολύ δημιουργικοί ως άνθρωποι -πολλές φορές γίνονται μοναχοί ή ζουν ως  απλοί άνθρωποι.

Η επικοινωνία είναι συχνά δύσκολη για αυτούς, γι’ αυτό επικοινωνούν μέσω της μουσικής, της τέχνης του λόγου της προσευχής ή του γραψίματος. Αγαπούν το φως, τον ήχο και το άγγιγμα! Μπορεί επίσης να χαρακτηριστούν και ως Παιδιά Κρύσταλλα!

Πολλοί ενσαρκωμένοι άγγελοι θυμούνται ή αισθάνονται την παρουσία των αγγέλων του Θεού, των αόρατων φτερών τους, και ένα είδος πόνου, κάτι όπως όταν έχει χάσει κάποιος ένα μέλος του σώματος του. Μπορούν να δουν ή να αισθανθούν το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα των φτερών τους!

Οι Αγγελικοί τείνουν να έχουν ένα πιο δυνατό ή υπερδραστήριο ενεργειακό Στέμμα.

Οι Αγγελικοί μπορεί να νιώθουν περιορισμένοι στο ανθρώ-πινο σώμα τους, και αυτό είναι ένα από τα μαθήματα που ενσαρκώθηκαν για να μάθουν. Εξαιτίας αυτού, τα όνειρά τους μπορεί να είναι πολύ συχνά εμπειρίες επέκτασης ώστε να μετριάσουν αυτόν τον περιορισμό.

Οι Άγγελοι συχνά εμφανίζονται σε παράλληλα σύμπαντα. Η ενεργητική τους συχνότητα είναι ελαφρώς διαφορετική. Τείνουν να έχουν κυριολεκτικά ένα πόδι σε δύο κόσμους ή περισσότερους.

Ιστορίες με Αγγέλους, εμφανίζονται σχεδόν σε κάθε θρησκεία. Και πολλές από αυτές τις θρησκείες επιμένουν ότι οι άγγελοι ποτέ δεν ενσαρκώνονται, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Έχουν ενσαρκωθεί για να διδάξουμε και για να μάθουμε από την αρχή του χρόνου, όχι μόνο σε αυτόν τον πλανήτη αλλά και σε άλλους κόσμους.

Μερικοί νομίζουν ότι οι ενσαρκωμένοι άγγελοι είναι οι αποκαλούμενοι εκπεσόντες Άγγελοι. Ξανά, αυτό δεν είναι αλήθεια.

Στα καθήκοντα των ενσαρκωμένων αγγέλων μπορεί να είναι, το να είναι δάσκαλοι, θεραπευτές, ιερείς, μοναχοί, σύμβουλοι, παρατηρητές, φύλακες ή οδηγοί.

Οι περισσότεροι αγγελικοί έχουν δυνατή σύνδεση με έναν ή περισσότερους από τους γνωστούς Αρχαγγέλους.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%