Στέλιος Νικολαΐδης

Υπερδυνάμεις 9

today20 Νοεμβρίου, 2022

Background
share close

Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΟΠΟ!

Πρόλογος

Η ψυχική σύνδεση είναι η μορφή σύνδεσης που θέλουμε! Αφουγκράζομαι… Σας εντοπίζω… Να ενωθούμε, να μιλήσουμε! Με έχετε εντοπίσει και εσείς! Να σας ακούσω ψυχικά! Να με ακούσετε και εσείς! Να σας ακούσω και να με ακούσετε ψυχικά και να χτίσουμε μια γέφυρα ανάμεσα  μας!

Θα πούμε σπουδαία πράγματα! Είναι σπουδαίο να γνωρίζουμε πώς να προσεγγίσουμε τις κρυμμένες ικανότητες μας!

Για μένα η εκπομπή αυτή είναι κάτι ευχάριστο,  κάτι όμορφο! Απευθύνεται στον εαυτό μου! Κρυφακούτε την ώρα που μιλώ με μένα!

Υπάρχει μία δυναμική σε αυτά που λέμε! Και μία συνέχεια

 για όλους όσοι τώρα ή αργότερα θα ακούσετε την εκπομπή αυτή!

Γιατί έχει να προτείνει, να προσφέρει, να ενώσει! Να αλλάξει συναισθήματα! Να αυξήσει δυνάμεις! Και να μας οπλίσει!

Η χώρα μέσα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών! Γκρεμίζεται το παλιό και προσπαθεί να εγκατασταθεί το καινούργιο! Κάτι καλύτερο! Εξαντλήσαμε από ό,τι φαίνεται τα όρια των προσδοκιών,  των επιθυμιών,  των εσφαλμένων κινήσεων!

Και τώρα ερχόμαστε να διορθώσουμε, για την ακρίβεια το ίδιο το σύμπαν έρχεται να διορθώσει και να βοηθήσει να γίνουν τα πράγματα ακριβώς όπως πρέπει!

Και παρότι κάθε αλλαγή είναι επώδυνη, κουραστική, πολλές φορές εξοντωτική, έρχεται πάντα το καλύτερο! Ποτέ δεν γίνεται καμία αλλαγή για το χειρότερο! Οι αλλαγές που συμβαίνουν κοσμικά, μας οδηγούν σε καλύτερα πράγματα!

Μετά από μία αλλοτρίωση αξιών, πραγματικοτήτων, αισθήσεων, μετά από την είσοδο μας σε περιοχή παραισθήσεων,  κακών πράξεων και κινήσεων ή αδίστακτης χειραγώγησης, το σύμπαν θέλει να τα αλλάξει όλα!

Εμείς εν τω μεταξύ θα πάμε να κουρνιάσουμε, να μπούμε σε μία Ελληνική περιοχή! Γιατί η πατρίδα μας είναι η Ελλάδα! Και σε αυτή την χώρα κατοικούν ανθρωποθεοί!

 Γινόμαστε πλουσιότεροι όταν ξέρουμε την ιστορία μας! Και η  ιστορία μας είναι γραμμένη στον Όλυμπο! Εκεί ακριβώς!

*

Ονόματα των Ολύμπιων θεών και η ετυμολογία τους

Η λέξη Όλυμπος προέρχεται από την ρίζα -λαμπ- και ερμηνεύεται σαν ο ολολαμπής, ο ολόλαμπρος ή ο ολόλευκος. Έτσι, οι Ολύμπιοι θεοί είναι οι Λαμπεροί ή Λάμποντες θεοί

Τα ιερά βιβλία των Μυθολογιών των λαών αναφέρονται σε ιερές στιγμές αλλά είναι και ψυχολογικά ντοκουμέντα! Η μεγαλύτερη ψυχολογία δεν είναι αυτή του Γιουνγκ ή του Φρόυντ αλλά η Ελληνική Μυθολογία!

Για να ξυπνήσουμε τον Ελληνικό νου πρέπει να γίνουμε ολόλαμπροι, ολοφώτεινοι!

Δίας ή Ζευς

Στον θρόνο του νου σας κάθεται ο Δίας ή Ζευς! Η υψηλότερη ικανότητα του να μπορεί ο νους να διαιρεί και να ζευγνύει το περιβάλλον, ορατό και αόρατο! Διαιρεί τα αντικείμενα για να τα αντιλαμβάνεται! 

Το όνομα του Δία [ή με μια μικρή παραλλαγή του πρώτου γράμματος (Δίας-Βίας)], είναι ένα κατ’ εξοχήν όνομα δύναμης, δηλαδή παραπέμπει στη δύναμη (βία) και την εξουσία του μεγάλου θεού.

Μερικοί ετυμολογούν το όνομά του σε σχέση με την ζωή (Ζευς, δηλαδή «ζωοδότης») λόγω του ότι είναι ο γεννήτορας των θεών και των ανθρώπων!

Ή από το αρχαιοελληνικό ρήμα «ζεύγνυμι»: βάζω κάτω από τον ζυγό, υποτάσσω, συνδέω, ενώνω, επειδή ο Δίας, μετά την κατατρόπωση του πατέρα του, του Κρόνου, ανέλαβε να ενώσει ξανά τον κόσμο και να τον υποτάξει στη δική του κοσμική εξουσία.

Ήρα

Η γυναίκα του Δία! Μεγάλη θηλυκή πνευματική ικανότητα!

Μερικοί θεωρούν πως το όνομα της Ήρας προέρχεται από αναγραμματισμό της λέξης «ἀήρ»=αέρας, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως προέρχεται ετυμολογικά από την λέξη «έρα» που σημαίνει γη, αναγραμματισμός της λέξης «Ρέα», που είναι μια θεότητα η οποία ταυτίζεται με το στοιχείο της γης.

Ο Δίας την φοβόταν! Όταν αποκόψεις τον εγκέφαλο από τον αέρα…

Η Ήρα, γενικά είναι μια ισχυρή θεά, που εξουσιάζει κι αυτή, την γη και τον αέρα, ως σύζυγος του κοσμοκράτορα Δία. Βρίσκεται στο μεταίχμιο ανάμεσα στον ουράνιο κόσμο και στα γήινα πράγματα. Μυστικιστικά, αντιπροσωπεύει την δύναμη της ψυχής και την εκδήλωση της ζωής πάνω στη γη.

Σύμφωνα με άλλες εκδοχές, το όνομά της σχετίζεται με την «ὤρα»=εποχή, κατάλληλη στιγμή, εξ ου και ωραίος=αυτός που βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του, ο ώριμος, ο όμορφος ή με την λέξη «ἤρως»=ήρωας, επειδή η Ήρα μπορούσε να καταστήσει κάποιον ένδοξο, όπως συνέβη με τον Ηρακλή

(Ήρα+κλέος, η δόξα της Ήρας).

Μυστική ικανότητα ο Δίας και η Ήρα! Ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα ζώα και του χαρίζει αίσθηση εαυτού! Νιώθουμε την Ελλάνια φύση! Το μυαλό γίνεται ολόλαμπρο όπως ο Όλυμπος!

 Ερμής

Το όνομα του Ερμή προέρχεται από το αρχαιοελληνικό ρήμα: εἴρω, το οποίο έχει δύο σημασίες: α) συνδέω, ενώνω (εξού και «ειρήνη» = ο συνδετικός κρίκος, που ενώνει τους ανθρώπους) και β) λέγω, ομιλώ, αναγγέλλω.

Είναι προφανές πως το όνομα «Ερμής» προσιδιάζει στην δεύτερη σημασία του ρήματος, καθώς, ως γνωστόν, ήταν ο αγγελιοφόρος των θεών, αλλά και γενικότερα ο θεός του λόγου, της επικοινωνίας, της νόησης, της ομιλίας, της ευφράδειας.

Πιθανόν η λέξη αυτή σχετίζεται με τον Ερμή Τρισμέγιστο (τρεις + magister = μάγιστρος, μάγος), τον σεληνιακό θεό των Αιγυπτίων, Θωθ, προστάτη και εμπνευστή της αστρολογίας και της αλχημείας, ο οποίος ταυτίστηκε με τον Ερμή της ελληνικής Μυθολογίας.

Εξάλλου, ο Ερμής ήταν ένας πολυμήχανος θεός, που κατά κάποιον τρόπο σχετιζόταν με το μυστήριο και τον αποκρυφισμό, διότι ένα από τα καθήκοντά του ήταν να μεταφέρει τις ψυχές των νεκρών, ως τον ποταμό Αχέροντα και να τις παραδίδει στον Χάροντα (ψυχοπομπός).

Με τα φτερά στο κράνος και τα πόδια μεταφέρει την πληροφορία με ταχύτητα προς όλα τα κέντρα λειτουργίας του νου!

Προστάτης του εμπορίου-σκέψης! Αφού «πουλάμε» τα πάντα!

Απόλλων

Ο Απόλλων υπήρξε ο θεός του φωτός γι’ αυτό αποκαλείται και Φοίβος (φάω = φωτίζω, ουσ. φάος = φως)  φωτεινός. Θεός της μουσικής και της μαντικής τέχνης. Το όνομά του προέρχεται από το στερητικό “α” και την λέξη “πολλών”, δηλαδή αυτός που δεν προορίζεται για τους πολλούς.

Ίσως, να θεωρήθηκε πως λόγω των μαντικών του ικανοτήτων, τις οποίες σε λίγους ανθρώπους μετέδιδε, ήταν ο θεός «των λίγων και εκλεκτών».

Άλλες εκδοχές είναι οι εξής: το όνομα Απόλλων ίσως σχετίζεται με την φράση «ἀπέλλαι σηκοί» = ιεροί λίθοι, κατά τον λεξικογράφο Ησύχιο, οι οποίοι ήταν σημαντικοί στην λατρεία του θεού ή με το ρήμα «πέλομαι ή πολέω-ῶ»= περιφέρομαι, κινούμαι πέριξ ή με την λέξη «ἀπελος» = ισχύς, δύναμη.

Κρατά την λύρα το μαγικό όργανο που του έφτιαξε ο Ερμής! Και εκείνος του χάρισε το Κηρύκειο! Η ταχύτητα της επικοινωνία συνδέεται με το φως, το αστραπιαίο φως της φώτισης!

Η δύναμη του θεού Απόλλωνα ήταν πολυεπίπεδη και μυστηριακή. Δύναμη πνευματική και ψυχική (ο διαφωτιστής των ψυχών και των πνευμάτων, μέσω των μυστηριακών θεσφάτων και των μαντειών) αλλά και δύναμη σωματική (γοητεία, ικανότητα τόξευσης από απόσταση: ἐκηβόλος Ἀπόλλων).

Ο Απόλλων ως θεός μέσα στον νου και μέσα στην φύση είναι η τέλεια δυνατότητα και ομορφιά! Η δύναμη μας όταν φωτιζόμαστε! Όταν ηρεμούμε!  Όταν ο νους ισορροπεί, όταν παίζει την λύρα του και κινείται ως φως στον εγκέφαλο…

Άρης

Μια ικανότητα-κατάρα;

Η ετυμολογία του ονόματος του θεού Άρη, είναι η εξής: το όνομα “Άρης” προέρχεται από το αρχαιοελληνικό συνηρημένο ρήμα “αἱρέω-ῶ” που σημαίνει “συλλαμβάνω, κυριεύω” ή από το “ἀναιρέω-ῶ”, που σημαίνει “φονεύω, σκοτώνω”, υποδηλώνοντας και επιβεβαιώνοντας την πολεμική και επιζήμια για τους ανθρώπους, δράση του θεού Άρη. [Άρης=πλήγμα, βλάβη, ἀρά-κατάρα για τους θνητούς].

Ικανότητα να αμυνθούμε σε εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις! Άμυνα και προστασία! Αλλά και επίθεση αν χρειαστεί!

ΗΡΑ-ΑΡΗΣ! Όταν θυμώσει η Ήρα γίνεται Άρης! Αλλάζει η αναπνοή!

Ποσειδών

Μεγαλοπρεπής!  Αδελφός του Δία!

Ο ενοσείχθων ή σεισίχθων, κοσμοσείστης Ποσειδώνας, προέρχεται ετυμολογικά από: α) πότος ή πόντος, θάλασσα) + δάω, μαθαίνω, κατέχω κάτι, είμαι ειδήμων, γνωρίζω καλά, δηλαδή αυτός που γνωρίζει καλά, συνεπώς εξουσιάζει την θάλασσα και γενικά το υγρό στοιχείο στην φύση.

Το σώμα μας έχει υγρά… Ρυθμίζεται από τον Ποσειδώνα!

β) πόσις (πίω = πίνω) + δοῦναι (δίδωμι = δίνω), δηλαδή αυτός που παρέχει το πόσιμο ύδωρ

γ) εἴδη + ποιῶν, αυτός που δημιουργεί τα παράξενα πλάσματα (είδη) της θάλασσας, που δεν υπάρχουν στην στεριά.

Πλούτων

Ο θεός του θανάτου και του Κάτω Κόσμου (δεν ανήκει στο Δωδεκάθεο του Ολύμπου). Ήταν γνωστός και με το όνομα Άδης (στερητικό α+ἰδεῖν=αόρατος, αθέατος κόσμος ή στερητικό α+δέδια = ατρόμητος, «αδάμαστος»). Έτσι μάλιστα ονομαζόταν συνεκδοχικά όλο του το βασίλειο, που βρισκόταν στα σκοτεινά έγκατα της γης. Ο Άδης δεν ανήκει στο δωδεκάθεο!

Πιθανή είναι η συσχέτιση του ονόματός του με το ρ. πλανάωμαι-ῶμαι=περιπλανιέμαι, περιφέρομαι, δεν έχω μόνιμο τόπο διαμονής, διότι ένα βασικό χαρακτηριστικό των ψυχών που φιλοξενούνταν στο βασίλειό του ήταν η συνεχής περιφορά και κίνηση, χωρίς κάποιον συγκεκριμένο χώρο στάσης.

Η άϋλη φύση των ψυχών: δηλαδή, τους έδινε αιθέριες ιδιότητες· δεν είχαν βάρος, σώμα, υλική υπόσταση για να σταθούν σε ένα σημείο, όπως και ο αέρας που συνεχώς κινείται.

Επίσης, επειδή ο Πλούτων έχει το βασίλειό του μέσα στην γη, θεωρείται χθόνιος θεός, ο οποίος, δεδομένης και της ένωσής του με την Περσεφόνη, την κόρη της θεάς Δήμητρας, σχετίζεται με την παραγωγή των δημητριακών.

Επειδή, λοιπόν, θεωρείται ανάμεσα στα άλλα και θεός της γονιμότητας και της γεωργικής αφθονίας, ονομάζεται «Πλούτων», παράγωγο της λέξης «πλούτος», εννοώντας φυσικά τον «πλούτο» της γης, την καλή σοδειά. Πλούτος, η αφθονία της γης αλλά και ο υποσυνείδητος πλούτος των όντων που μπορεί να αναδυθεί ως δύναμη, γνώση και δυνατότητα!

Ήφαιστος

Μέσα στον Όλυμπο του νου μας και ο Ήφαιστος! Ο θεός της φωτιάς και των τεχνών. Το όνομά του προέρχεται α) από το ρ. φάω = φωτίζω + ἵστωρ = ο γνώστης, δηλαδή αυτός που είναι ειδήμων στη γνώση του φωτός ή της φωτιάς.

 β) από το ἅπτω = ανάβω

γ) από το Άφαιστος: προθετικό α+φαιστός (ρ. φάω) = λαμπερός, φωτεινός.

Ήταν κουτσός! Η ικανότητα του, όπως της επιστήμης και της δημιουργίας! Είναι οι τέχνες και δυνατότητες του νου! Φωτίζει, εμπνέει, δημιουργεί!

Αθηνά

Η θεά της σοφίας, της φρόνησης, της υγείας και των οικιακών τεχνών. Ακόμη, είναι πολεμική θεά, με γνώμονα το δίκαιο και την φρόνηση. Η πιο δημοφιλής ετυμολογία του ονόματός της είναι: Α-θεο-νόα ή Η-θεο-νόα, δηλαδή «η νόηση του θεού», κατά τον Πλάτωνα. «Μέσα από μένα σκέφτεται ο Θεός!» λέει ο νους! Για όσους ζουν στην Αθήνα κοντά στον εξωτερικό Παρθενώνα!

Άλλες εκδοχές: α) από το ρ. ἀθρέω=βλέπω, παρατηρώ, εξετάζω, εξ ου και «γλαυκώπις Ἀθήνη» β) (ρ. γλεύσσω = βλέπω καθαρά. Αυτή που βλέπει καθαρά και ἄθρει (ἄθρησον = σκέψου) γ) από το στερητικό α + θήνη (θηλή) = η αθήλαστη (διότι γεννήθηκε από το κεφάλι του Δία και όχι από τη μητέρα της, την Μήτιδα (Μήτις= σύνεση, φρόνηση). Άρα δεν θήλασε).

Συνεχίζουμε το γρήγορο πέρασμα από τις κατοικίες των θεών -του νου μας!

Άρτεμις

Η θεά της σελήνης, του κυνηγιού, των αγριμιών και των δασών. Της αρέσει το κυνήγι, οι φόρμιγγες, οι χοροί, οι εκκωφαντικοί αλαλαγμοί, τα σκιερά δάση και οι δίκαιες πόλεις.

Η ετυμολογία του ονόματός της προέρχεται από το ουσ. ἀήρ + τέμνω, δηλαδή αυτή που σκίζει τον αέρα, μάλλον λόγω της ιδιότητάς της να εξακοντίζει τα βέλη της στον αέρα εναντίον των θηραμάτων. Το δε επίθετο «ἀρτεμής» σημαίνει άρτιος, σώος, αβλαβής.

Επικοινωνεί με την φύση, τα φυτά, τα λουλούδια, τα ποτάμια, τις λίμνες! Ο νους μας συνομιλεί με όλα αυτά!

Αφροδίτη

Η θεά του έρωτα, του αισθησιασμού, της καλαισθησίας και της ομορφιάς. Είναι γνωστή η ιστορία της γέννησής της· αναδύθηκε μέσα από τον αφρό, που σηκώθηκε γύρω από την αθάνατη σάρκα του ουρανού, δηλαδή γύρω από τα γεννητικά όργανα του ουρανού, που έκοψε ο γιος του, ο Κρόνος και τα πέταξε στη θάλασσα (βλ. «Θεογονία» Ησιόδου στ. 188-193).

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ετυμολόγηση του ονόματος της θεάς από τον παράλληλο τύπο «Αβροδίτη» = αβροδίαιτη, αυτή που διάγει βίο τρυφηλό.

Η ικανότητα μας να παραμένουμε όμορφοι! Να επιδιορθωνόμαστε! Και τα ερωτικά μας συναισθήματα!

Δήμητρα

Η θεά της βλάστησης, της γονιμότητας και της αναπαραγωγής. Μαζί με την κόρη της την Περσεφόνη, συμβολίζει την κυκλική εκδήλωση της ύπαρξης μέσα από την ζωή (ο κύκλος των εποχών) τον θάνατο και την αναγέννηση. Το όνομά της ετυμολογείται από το δη ή γη + μήτηρ = η Μητέρα-Γη.

Το προσωνύμιο αυτό αποδιδόταν στη Δήμητρα, που ήταν η υπεύθυνη για την ανθοφορία της γης και την δημιουργία των ζωοφόρων καρπών, που φυτρώνουν στην παντοτρόφο (ή κουροτρόφο) γη.

Η Γη είναι η σταθερή νοημοσύνη πάνω στην οποία βλασταίνουν οι δυνάμεις και οι δυνατότητες μας! Ανθοφορία,  καρποί: ιδέες, σκέψεις, συναισθήματα…

Εστία

Η θεά του σπιτιού και της οικογενειακής συγκέντρωσης. Η πιο σεμνή, αγνή και σεβαστή θεά, η πρεσβυτέρα όλων των θεών.

Το όνομά της ετυμολογείται από τον δεύτερο τύπο του απαρεμφάτου του ρήματος ἵστημι=στέκομαι (ἑστηκέναι και ἑστάναι), ή από το ρήμα «ἕζομαι»=κάθομαι, επειδή το «γέρας», προνόμιο, έπαθλο που της έδωσε ο Δίας μετά τον όρκο της αιώνιας παρθενίας της, ήταν να στέκεται στο κέντρο της οικίας των θνητών, στην εστία, όπως ονομάστηκε.

H εστία συμβολίζει την κυκλική συγκέντρωση και ένωση της οικογένειας γύρω από το σημείο αφής της φωτιάς. Το «ιερό πυρ» της Εστίας, το οποίο στάθηκε η αφορμή να θεωρηθεί η φωτιά και ως μέσο εξαγνισμού, έπρεπε να διατηρείται άσβηστο στον οίκο, για να προστατεύει τα μέλη του από κάθε κακό. Άσβεστο πυρ, όπως το φως της ανάστασης!

Μία άλλη εκδοχή λέει πως το όνομα «Εστία» σχετίζεται με την «ἐσσία»=ουσία, διότι τιμής ένεκεν, πάντοτε λάμβανε το «πίαρ» (λατ. optimus = άριστος) δηλαδή το εκλεκτό κομμάτι, την «ουσία» από τα σφάγια των θυσιών.

Επίλογος

Αυτή είναι η λειτουργία του νου μας!  Η λειτουργία της φύσης

 καταγεγραμμένη αλληγορικά ως «θεοί».

Στο κέντρο όλων αυτών είναι η Ελληνική ψυχή!

Όλα πλέον συνοψίζονται σε ένα όνομα: ΧΡΙΣΤΟΣ!

Η ουσία των πάντων! Όλες αυτές οι δυνάμεις είναι χρηστές!  Χρήσιμες δυνάμεις! Γιατί είναι φώτα λειτουργίας μέσα στον νου!

Και είπε:  «Εγώ ειμί το φως του κόσμου!  Και ο περιπατών εν εμοί ου μη περιπατήση εν τη σκοτία…»

ΧΡΙΣΤΟΣ είναι όλες αυτές οι δυνάμεις! 

Σε μία αναθεωρημένη εκδοχή της «ψυχολογίας» και της δυνατότητας μας  να προσεγγίσουμε τον εαυτό μας,  ο Χριστός γίνεται η ουσία και η δύναμη κάθε δυνατότητας μας!

Γι’ αυτό όταν συνάντησε τους Έλληνες είπε:  «Νυν εδοξάσθη  ο Υιός του ανθρώπου!»

Ένα μουσικό κομμάτι καλύτερο από το προηγούμενο!

 Η Ελληνική Μυθολογία είναι άριστη! Αλλά η Χριστική δυνατότητα είναι η αλήθεια όλων!

Ο Χριστός, οι άγγελοι, οι δυνάμεις, οι εξουσίες, οι αρχές, είναι μέσα μας και γύρω μας!

 Ο Χριστός δεν είναι απλά μία «ψυχολογία» αλλά μία δυνατότητα φυσικής δραστηριότητας μας!

 Έτσι λοιπόν έχουμε κάνει το βήμα που πρέπει! 

Και γνωρίζοντας όλα αυτά,  γίνονται πιο λαμπερά τα μάτια μας, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά,  αναπνέουμε με ηρεμία γνωρίζοντας ότι είμαστε έτοιμοι!

Από κει και πέρα ό,τι χρειαζόμαστε εμπεριέχεται μέσα μας! Το να γνωρίσουμε την ιστορία μας, το παρελθόν αλλά και το παρόν, μας διασφαλίζει ένα μέλλον αγάπης, ομορφιάς και ισορροπίας ενός όντος που ήρθε για να σώσει τον κόσμο!

Αυτό το ον έχει  όνομα, και αρχίζει από ΕΛ, που σημαίνει ΦΩΣ! Είναι ο  ΕΛΛΗΝ!

Σε μία Γη που χάνεται μέσα σε ανισόρροπα κύματα και ανισόρροπες δυνάμεις  ΕΡΧΕΤΑΙ η ανατολή ενός όντος που σκέφτεται διαφορετικά από όλα τα άλλα όντα στην Γη!

Εσύ είσαι αυτό το oν!  Μια αρμονία! Μια κίνηση που έχει γνώση! Ενσωματώνει την ηρεμία, την τάξη, και ακτινοβολεί το ΦΩΣ!

Σας εύχομαι να περνάτε καλά!

Σας αγαπώ πολύ!

Την άλλη Κυριακή θα είμαστε πάλι εδώ με τις Υπερδυνάμεις!

 Γιατί η μεγαλύτερη Υπερδύναμη είναι η αγάπη!

Σας ευχαριστώ όλους για την παρέα!

Αυτό που μένει και πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι, σε έναν τόσο δύσκολο κόσμο, η αγάπη είναι η μόνη δυνατότητα, αν την κρατάμε βαθιά μες στην ψυχή μας, για να λυτρωθεί ο κόσμος αυτός!

Γιατί ο κόσμος αυτός είσαι εσύ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%