NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος θα κάνει τις Δευτέρες του φετινού χειμώνα αξέχαστες

today15 Νοεμβρίου, 2019

Background
share close

Ο συνθέτης και μουσικός Γιάννης Χριστοδουλόπουλος επισκέφτηκε τον NGradio.gr για να τον γνωρίσουμε καλύτερα και να μας προσκαλέσει στο Faust “κάθε Δευτέρα + μία ιστορία”!

Μας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Σταμάτη Κραουνάκη, την δημιουργία του μουσικού σήματος για την Ολυμπιάδα του 2004 και έφτασε στο σήμερα!

Αμέτρητες συνεργασίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, με τους οποίους διατηρεί εγκάρδιους δεσμούς!

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με έβλεπε σαν γιο της! Πήγαινα στο σπίτι της, μου μαγείρευε! Ίσως επειδή με έλεγαν και Γιάννη όπως τον γιο της.»

«Είμαι πάρα πολύ στην αρχή! Είμαι στο Δημοτικό ακόμα!».

Του αρέσει να γράφει κατά παραγγελία, για συγκεκριμένα concept και φωνές που ξέρουν τι θέλουν! Τον περισσότερο χρόνο του τον περνάει στο στούντιο του ή σε κάποιο άλλο στούντιο για πρόβα, ενώ προσπαθεί να μην χάσει επαφή με τον έξω κόσμο τηρώντας προτεραιότητα την επαφή με τον εαυτό του!

«Πρέπει να σκεφτόμαστε! Να καθόμαστε μόνοι μας με τον εαυτό μας, γιατί σε παίρνει μπάλα η καθημερινότητα και δεν έχει προλάβει να σκεφτεί τα του χτες, προχτές.. Κι έρχεται μετά και γίνεται ένα πράγμα που σε καταπίνει… Γι΄αυτό πρέπει να δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας για σκέψη!»

Έχει ακόμα πολλά όνειρα! Πολλούς στόχους! Κι αισθάνεται ότι δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα.. «Είμαι πάρα πολύ στην αρχή! Είμαι στο Δημοτικό ακόμα!».
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Δεν τελειώνει το ποτάμι της μουσικής έτσι και μπεις μέσα! Το μόνο που έχει να κάνεις είναι κολυμπήσεις! Αυτό θα σε βγάλει και θα σε οδηγήσει στο τι πρέπει να κάνεις. Αυτό θα σου πει και πότε πρέπει να σταματήσεις!»

Τα καλά νέα είναι ότι φέτος θα ντύσει μουσικά τις Δευτέρες μας! Θα καλεί κάθε Δευτέρα κάποιον από τους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί ή τουλάχιστον οι περισσότεροι θα είναι κι εκείνοι καλεσμένοι για να μας περιγράψουν την συνεργασία τους και πολλές άλλες ιστορίες!

Την Δευτέρα 18/11 θα είναι καλεσμένος ο Γιώργος Μαργαρίτης, ενώ τις υπόλοιπες Δευτέρες θα είναι μαζί του στην σκηνή η Μιρέλα Πάχου και η Ελεονώρα Ζουγανέλη!

Θα είναι όλες τις Δευτέρες του χειμώνα απλά έχουν ανακοινωθεί οι τρεις πρώτοι καλεσμένοι!

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε εδώ!

Ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια, το οποίο δεν έγινε τόσο γνωστό, είναι το τραγούδι “Στο ίδιο βαγόνι” που ερμήνευσε ο Μανώλης Λιδάκης.

Δείτε τη όμορφη συζήτηση που είχε με την Βασιλεία Περόγλου την Τετάρτη 13/11 όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%