NG Συνεντεύξεις

Η Χρυσή Κρητικοπούλου και ο νέος της δίσκος με άρωμα Θεσσαλονίκης | Συνέντευξη

today26 Νοεμβρίου, 2021 1 5

Background
share close
  • cover play_arrow

    Η Χρυσή Κρητικοπούλου και ο νέος της δίσκος με άρωμα Θεσσαλονίκης | Συνέντευξη New Generation Radio

Η Χρυσή Κρητικοπούλου με αφορμή το πρώτο της τραγούδι “Δώρο η Ζωή” μας μιλάει για τον επερχόμενο δίσκο της που θα κυκλοφορήσει από το Όγδοο Music Group. Ακούστε την συζήτηση που είχε με την Βασιλεία Περόγλου την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στην εκπομπή “Οι Άγγελοι των FM”.

Το τραγούδι “Δώρο η Ζωή” είναι σε μουσική του Χρήστου Νευρίδη και στίχους της Όλγας Κουτσού. Στο video clip παίζει τον νεότερο εαυτό της η μικρότερη αδερφή της! Δείτε το εδώ:

Σύντομα θα κυκλοφορήσει κι άλλο single από τον επερχόμενο δίσκο σε μουσική του Γιώργου Καζαντζή και στίχους του Πόλυ Κυριάκου, με τίτλο “Τα λόγια που σου χάρισα”. Στην πορεία θα κυκλοφορήσει και ένα ντουέτο που έχει με τον Παντελή Θαλασσινό, καθώς και ένα ακόμα τραγούδι σε δική του μουσική και στίχους του Πόλυ Κυριάκου.

Δέκα κομμάτια που τα έχουν δημιουργήσει πολλοί ταλαντούχοι συνθέτες και στιχουργοί από την Θεσσαλονίκη, όπως τονίζει και η ίδια! «Βέβαια την ενορχήστρωση την έκανε ο Κώστας Νικολόπουλος στην Αθήνα, και έτσι έπαιξαν και κάποιοι μουσικοί από εδώ», υπογραμμίζει και η ίδια εννοώντας την Αθήνα.

Για πρώτη φορά όμως θα κυκλοφορήσει και ένα τραγούδι σε δικούς της στίχους και μουσική του Χρήστου Νευρίδη. «Ήμουν στο αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη Αθήνα και το έγραψα στο κινητό μου εκείνη την ώρα! Το έστειλα στον Χρήστο Νευρίδη και αμέσως το έκανε όπως το είχα φανταστεί. Ένα μελαγχολικό τσιφτετέλι», αναφέρει συγκεκριμένα για το τραγούδι που έγραψε τους στίχους.

Ο δίσκος ξεκίνησε να ηχογραφείται και δημιουργείται πριν από την καραντίνα! Η τελευταία προσθήκη ήταν το τραγούδι “Δώρο η Ζωή”, το οποίο όλως παραδόξως κυκλοφόρησε και πρώτο!

«Γινόταν ένα σεμινάριο συνθετών και στιχουργών. Μου το έδωσε εμένα ο Χρήστος Νευρίδης το τραγούδι να το κάνω ένα ντέμο για να το παρουσιάσει» και εν τέλει με προτροπή του Γιώργο Καζαντζή το συμπεριέλαβαν στον δίσκο.

Ακούστε το τραγούδι “Δώρο η Ζωή” στο Spotify:

Έχει κάνει ένα δικό της σχήμα και θα την απολαύσετε ζωντανά την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στο “Μουσικό Κουτί” (Κωνσταντινουπόλεως 70, Αθήνα)!

Όλα αυτά τα έχει πετύχει ενώ παράλληλα εργάζεται σε Κλινική Εξωσωματικής ως μαία και ταυτόχρονα σπουδάζει στο Εθνικό Ωραίο σύγχρονο τραγούδι γιατί πάντα πρέπει να εξελισσόμαστε!

Ακολουθήστε την Χρυσή Κρητικοπούλου εδώ:

Facebook | Instagram | Youtube | Spotify

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%