NG Συνεντεύξεις

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βουτάει βαθιά στην «Σκοτεινή Θάλασσα» και με τους Polkar παίρνει ανάσα τρέλας | Συνέντευξη

today10 Δεκεμβρίου, 2021 5

Background
share close
  • cover play_arrow

    Ο Γιώργος Παπαγεωργίου βουτάει βαθιά στην «Σκοτεινή Θάλασσα» και με τους Polkar παίρνει ανάσα τρέλας | Συνέντευξη New Generation Radio

Ο πολυπράγμων Γιώργος Παπαγεωργίου από τους Polkar μας δίνει μία ιδέα για «Το μεγάλο μπαμ» που ετοιμάζουν στον Σταυρό του Νότου Club τα Σάββατα και της τηλεοπτικής σειράς που θα πρωταγωνιστεί «Σκοτεινή Θάλασσα» στο Mega. Ακούστε την συζήτηση που είχε με την Βασιλεία Περόγλου, καλεσμένος στην εκπομπή “Άγγελοι των FM” την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου.

Το μεγάλο μπαμ!

Μετά και από δική σας απαίτηση ο Γιώργος βγήκε στον αέρα για να μας βάλει στο κλίμα των εμφανίσεων που ετοιμάζουν από αυτό το Σάββατο 11/12 και κάθε Σάββατο για περιορισμένες εμφανίσεις!

«Την παράσταση την ονομάσαμε “Το μεγάλο μπαμ” άγνωστο το γιατί! Δηλαδή μπορεί να είναι το μεγάλο μπαμ της μπάντας που μετά από 2 χρόνια έρχεται με σκοπό να κάνει χαμό! Μπορεί να είναι “Το μεγάλο μπαμ” λίγο πριν μας κλείσουν όλους! Δεν ξέρεις τι γίνεται πια! Τι μας ξημερώνει!», μας εξηγεί γελώντας.

Αυτό το οποίο θέλουμε να κάνουμε στις συναυλίες μας είναι να γίνεται ένα βράδυ, το οποίο δεν μπορεί να ξαναγίνει!», αναφέρει περιγράφοντας την αίσθηση που έχει κάποιος μετά από ένα απίστευτο βράδυ που πέρασε! Οι ίδιοι την ώρα του live δεν υπολογίζουν το μετά, την επόμενη μέρα αλλά δίνουν το 100% του εαυτού τους! Ένα βράδυ που δεν θα μπορεί να επαναληφθεί! Έτσι θα είναι όλα τα Σάββατα στο Σταυρό του Νότου Club! Έτσι είναι όλα τα live των Polkar!

Για προπώληση πατήστε εδώ: Viva.gr

«Για εμένα οι Polkar είναι η προσωπική μου ψυχοθεραπεία!»

«Σκοτεινή Θάλασσα» έρχεται σύντομα στο MEGA

Όλο το καλοκαίρι μας έκανε να γελάμε από τα στόρι του στο instagram, φορώντας ρούχα χειμωνιάτικα και όντας χτυπημένος (μακιγιαρισμένος χτυπημένος) για τα γυρίσματα της νέας αστυνομικής τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου «Σκοτεινή Θάλασσα» που θα κάνει πρεμιέρα 3 Ιανουαρίου στο Mega.

«Τόσο ξύλο και τόσο αίμα σε σειρά δεν έχω ξανά φάει», αναφέρει γελώντας εξηγώντας ότι ο ήρωας που υποδύεται, Χρήστος συνεχώς τρακάρει, τον δέρνουν ή μπλέκει σε καυγάδες, κάτι που καταλαβαίνουμε ακόμα και από το επίσημο trailer της σειράς.

Δείτε το επίσημο trailer εδώ:

«Έχει συνεχείς ανατροπές μέσα! Ο ρόλος του Χρήστου που υποδύομαι είναι ένας χαρακτήρας σκοτεινός που πάσχει από διπολική διαταραχή και προσπαθεί και ο ίδιος μέσα από τα κενά μνήμης να καταλάβει εάν έχει κάνει το έγκλημα γι’ αυτό το οποίο κατηγορείται», μας εξηγεί βάζοντάς μας λίγο μέσα στην υπόθεση!

Ένας πολύ κόντρα ρόλος για τον Γιώργο Παπαγεωργίου που ανυπομονούμε να δούμε σε μια σειρά που σύμφωνα με τον ίδιο γυρίζετε με εξαιρετικούς κινηματογραφικούς όρους και το επίπεδο παραγωγής μπορεί να συγκριθεί με του Netflix!

Μια ισπανική αστυνομική σειρά μυστηρίου, της οποίας το σενάριο έχουν διασκευάσει ο Ζαχαρίας Μαυροειδής, ο Σπύρος Κρίμπαλης και ο Κωστής Σαμαράς σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη.

Η ανάσα τρέλας που παίρνει με τους Polkar

«Μου αρέσει πολύ να βουτάμε σε σκοτάδια και σε σκοτεινά σημεία του ρόλου και του εαυτού μου όταν είναι να ερμηνεύσω έναν ρόλο μαζί με τον σκηνοθέτη μου, αλλά παράλληλα γουστάρω πάρα πολύ την ανάσα που παίρνεις μετά από αυτό το βούτηγμα! Μια ανάσα τρέλας, χαράς, ακραίου χιούμορ, σαν αποφόρτιση!», μας εξηγεί για να δηλώσει τρανταχτά ότι «Για εμένα οι Polkar είναι η προσωπική μου ψυχοθεραπεία! Αν δεν είχα την μπάντα θα ήμουν κάθε εβδομάδα στον ψυχολόγο! Για εμένα όλο αυτό που κάνω με τους Polkar είναι η ανάσα που σου περιέγραψα πριν!»

Ακολουθήστε τους Polkar και τον Γιώργο Παπαγεωργίου:

Facebook | Instagram | Youtube | Spotify

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%