NG Συνεντεύξεις

Η Μαρία Καπίρη μας μιλά για την “Υπόσχεση”

today6 Απριλίου, 2022

Background
share close
  • cover play_arrow

    Η Μαρία Καπίρη μας μιλά για την “Υπόσχεση” New Generation Radio

Η νέα και ταλαντούχα ερμηνεύτρια Μαρία Καπίρη καλεσμένη στην εκπομπή “Άγγελοι των FM” μίλησε στην Άννα Μαρία Νικολαΐδου για την κυκλοφορία του πρώτου single που ερμηνεύει η ίδια με τίτλο “Υπόσχεση”.

‘Ενα φρέσκο τραγούδι με Αναγεννησιακές και παραδοσιακές καταβολές, σε στίχους και μουσική της Δόμνας Κουντούρη και σε ενορχήστρωση του Αντώνη Γούναρη.

Λίγα λόγια για την ερμηνεύτρια όπως αναφέρεται σε βιογραφικό της σημείωμα:

“Μεγαλώνοντας στο εργαστήρι «Βιωματικής Μουσικής Κίνησης και Λόγου» της Μαρίζας Κωχ αποφάσισα να ασχοληθώ με την παιδαγωγική της τέχνης του θεάτρου ενώ παράλληλα μαθήτευα στη Θεατρική Ομάδα του Νίκου Τσεργά.

Έτσι όταν ήρθε η ώρα επιλογής σπουδών, το τμήμα Θεατρικών Σπουδών(ΕΚΠΑ) ήταν μονόδρομος. Παράλληλα με τις σπουδές μου συγκέντρωσα πολύτιμη πείρα δουλεύοντας με τη Μαρίζα Κωζ και τους συνεργάτες της στο εργαστήριο Βιωματικής Μουσικής Κίνησης και Λόγου.”

Με βαθιά αγάπη για τη μουσική, το θέατρο και τα παιδιά, μας μίλησε για την εμπειρία της στο πλάι της Μαρίζας Κωχ, τη γνωριμία της με τη Δόμνα Κουντούρη και τον Αντώνη Γούναρη όπως και για τις live εμφανίσεις που ετοιμάζει.

Ακούστε τη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις 06/04/2022.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%