NG Συνεντεύξεις

Η IRENE μας εμπνέει με τον νέο της δίσκο “Time to Love” | Συνέντευξη

today14 Ιουνίου, 2022 8 5

Background
share close
  • cover play_arrow

    Η IRENE μας εμπνέει με τον νέο της δίσκο “Time to Love” | Συνέντευξη New Generation Radio

H IRENE μας ξενάγησε στο δημιουργικό της “Σύμπαν” με αφορμή το τελευταίο της single “Whatsa Say” και τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο “Time to Love” που θα κυκλοφορήσει από την Hidden Track ψηφιακά και από την Mind The Wax σε βινύλιο. Ακούστε την συζήτηση που είχε με την Βασιλεία Περόγλου στην εκπομπή “Κάπου στο Σύμπαν” την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022.

H IRENE κατά κόσμον Ειρήνη Παργινού, είναι ένα κορίτσι με αστείρευτη ενέργεια και ταλέντο. Δεν το βάζει κάτω και χρησιμοποιεί τα εμπόδια υπέρ της! Πριν από την εποχή της πανδημίας είχε έρθει στην εκπομπή και είχαμε μιλήσει από κοντά για αυτό τον δίσκο. Ένας δίσκος που πλέον είναι διαφορετικός και μετά την εποχή της πανδημίας εξελίχτηκε, μεταμορφώθηκε και ωρίμασε μαζί με την ίδια!

Ίσως ένα από τα πιο αισιόδοξα μηνύματα να είναι ότι μπορεί να καθυστέρησε λίγο αλλά θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη με τίτλο “Time to Love”! Είναι ένα σημάδι για όλους μας και προσωπικά για εμένα ότι τελικά αργά ή γρήγορα όλα θα γίνουν και μάλιστα καλύτερα από ότι τα είχαμε φανταστεί! Τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Επίσης, την ευχαριστούμε που μοιράστηκε αποκλειστικά στην εκπομπή το ακυκλοφόρητο remix του RSN στο “Familiar”. Για να το ακούσετε μεταβείτε στο αρχείο των εκπομπών πατώντας εδώ!

Η IRENE έχει μείνει πολλά χρόνια στο εξωτερικό, συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο. Έχει σπουδάσει μιούζικαλ, έχει βραβευτεί στο Μανχάταν στο IMTA και έχει δουλέψει σε μεγάλα στούντιο στο Λονδίνο με καταξιωμένους επαγγελματίες και καλλιτέχνες. Τελικά γύρισε στην Ελλάδα λόγω ενός προβλήματος υγείας συγγενικούς της προσώπου και εν τέλει έμεινε στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει με την οικογένειά της, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχει επικοινωνία με το εξωτερικό!

Μετά από διάφορες συνεργασίες στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της προσωπική δουλειά. Οπότε στην νέα της δουλειά ανακαλύπτει τον εαυτό της σε όλα τα επίπεδα, τον εκφράζει με τα τραγούδια της κι εμείς αισθανόμαστε πάρα πολύ τυχεροί που θα απολαύσουμε σύντομα τον νέο της δίσκο!

Ήδη τα πρώτα singles που έχουν κυκλοφορήσει, μας έχουν δώσει την καλύτερη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα και αυξάνουν την ανυπομονησία μας!

Δείτε το video clip του Whatsa Say ft. Word Of Mouth:

“Time to Love”

Ένας δίσκος που όλοι ανυπομονούμε να ακούσουμε όπως και η ίδια αναφέρει χαριτολογώντας! «Ήρθε η ώρα να βγει και κάτι το οποίο θα είναι τελείως αντιπροσωπευτικό και εντελώς δικό μου», δηλώνει και η ίδια ενθουσιασμένη!

O RSN είναι ο παραγωγός του δίσκου “Time to Love”, ενώ υπογράφει και την μουσική σε στίχους της ίδιας. Την ενορχήστρωση έκανε ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος.

Ο δίσκος θα έχει 10 κομμάτια και μοναδικές συνεργασίες όπως Anduze, MC Yinka, BNC, Mr. Collage και φυσικά με τους World of Mouth που ήδη ακούσαμε στο Whatsa Say! «Άνθρωποι που όντως αγκάλιασαν πολύ αυτή την δουλειά και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό!»

«Είναι αυτό που λέμε συνεργασία ζωής! Θα είναι μαζί μου κι εγώ μαζί του!»

δηλώνει για την συνεργασία της με τον RSN

«Οι ηχογραφήσεις για αυτό τον δίσκο ξεκίνησαν πριν από τις καραντίνες. Παράλληλα έκανε και ο RSN την δική του δουλειά τότε, οπότε αυτά τα κομμάτια τα γράφαμε μαζί», μας διηγείται για να μας βάλει στο κλίμα.

Ο RSN κυκλοφόρησε τον δίσκο “Motion”, τον οποίο και παρουσιάσαμε στην εκπομπή και η IRENE έχει κάνει μια εξαιρετική συμμετοχή στο ομώνυμο τραγούδι.

«Είμαι πολύ τυχερή έχω τον Άρη συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι! Έβγαιναν τα κομμάτια μέρα με την μέρα», μας λέει για την συνεργασία της με τον RSN. Όντως η συνάντησή τους δεν είναι τυχαία και είναι πολύ σπάνιο να βλέπεις καλλιτέχνες να δένουν έτσι και να δημιουργούν ολόκληρους κόσμους μαζί!

Ο ένας προσέχει τον άλλον σε όλα τα επίπεδα! Επικοινωνούν μαζί τις δουλειές τους και στην ουσία έχουν πιστέψει ο ένας στο όραμα και στο ταλέντο του άλλου! «Είναι αυτό που λέμε συνεργασία ζωής! Θα είναι μαζί μου κι εγώ μαζί του!»

«Αυτή η δουλειά για εμένα είναι μια σύνδεση της πιο παλιά IRENE» με το σήμερα.

«Μέσα στις καραντίνες δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ. Ήταν η κατάσταση πολύ δύσκολη και η αλήθεια είναι ότι με είχε πάρει και λίγο από κάτω», και είναι απόλυτα λογικό. Συνέχισε όμως και λίγο πριν από το τέλος της πρώτης καραντίνας οι κύριες ηχογραφήσεις του δίσκου είχαν ολοκληρωθεί.

Ξεκάθαρα ανήκει στους καλλιτέχνες που αποτελεί έμπνευση για όλους μας! Είναι από τα φωτεινά παραδείγματα που μας δίνουν σε όλους δύναμη να συνεχίσουμε!

Τα καλά όλης αυτής της κατάστασης είναι ότι δημιουργήθηκε παραπάνω χρόνος ώστε να προστεθούν κι άλλα κομμάτια, ενώ εξελίχτηκαν περισσότερο τα ήδη δημιουργημένα. «Θα είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα και κάποια από τα κομμάτια δεν θα υπήρχαν εάν δεν υπήρχε η πανδημία», αναφέρει και η ίδια!

«Αυτή η δουλειά για εμένα είναι μια σύνδεση της πιο παλιά IRENE» με το σήμερα. Εκπροσωπεί όλο αυτό τον κύκλο αναζήτησης που πραγματοποίησε για να φτάσει στην σημερινή της ταυτότητα!

«Κανένας δεν γεννιέται έτοιμος για αυτό, πάντα πρέπει να περάσεις από κάποια στάδια»

«Κανένας δεν γεννιέται έτοιμος για αυτό, πάντα πρέπει να περάσεις από κάποια στάδια», αναζήτησης και από δυσκολίες για να καταλάβεις και τι πραγματικά είναι αυτό που σε εκφράζει. «Ο δίσκος μιλάει για αυτά τα στάδια που πέρασα είτε είναι ψυχολογικά είτε συναισθηματικά! Μιλάει για την ανεξαρτησία που απέκτησα, την αυτοπεποίθηση, τις τοξικές σχέσεις είτε και τις προσωπικές αλλά και τις κοινωνικές. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε για τον έρωτα και την αγάπη!»

Όλα αυτά και πολλά ακόμα θα τα απολαύσουμε στον νέο της δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει αρχές Σεπτέμβρη μαζί με τις live εμφανίσεις που θα ανακοινωθούν!

Ακολουθήστε την IRENE:

Website | Facebook | Instagram | Twitter | Youtube | Spotify

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%