NG Συνεντεύξεις

Ο Μάνος Παπαδάκης παρουσιάζει “Τα Κάστρα”

today15 Νοεμβρίου, 2022

Background
share close
  • cover play_arrow

    Ο Μάνος Παπαδάκης παρουσιάζει “Τα Κάστρα” New Generation Radio

Ο τραγουδοποιός  Μάνος Παπαδάκης, καλεσμένος στην Άννα Μαρία Νικολαΐδου, στην εκπομπή “Άγγελοι των FM” παρουσίασε το νέο του σινγκλ με τίτλο «Τα κάστρα». Μία ρομαντική, κιθαριστική και “ντιλανική”, όπως είπε ο ίδιος, μπαλάντα σε στίχους και μουσική του ιδίου.

Κυκλοφορεί από την Walnut Entertainment.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, δέντρο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "TA ΚΑΣΤΡΑ ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ walnot entertainment"

Μέσα από μία γλυκιά και χαρούμενη συζήτηση, ο Μάνος Παπαδάκης μας μίλησε για τη συνολική του πορεία στον χώρο της μουσικής μέχρι σήμερα, τις συνεργασίες του με σημαντικούς συνθέτες, τραγουδοποιούς και ερμηνευτές αλλά και για μελλοντικά σχέδιά του.

Φυσικά μας μίλησε και για την “Γύρα” το πρότζεκτ που ήδη “τρέχει”, όπους σε ένα βανάκι ο ίδιος με τους μουσικούς του ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου και δίνουν συναυλίες!

Μάνος Παπαδάκης: Η Γύρα | Το Κουτί της Πανδώρας

Ακούστε παραπάνω τη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2022.

Βιογραφικό

Ο Μάνος Παπαδάκης γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ακολούθησε κλασσικές σπουδές βιολιού και συμμετείχε στη μικρή ορχήστρα εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου.

Το 1994 δημιουργεί το μαθητικό συγκρότημα ΥΦΕΣΕΙΣ και εμφανίζεται σε πολλές εκδηλώσεις.

Το 2002-2003 έρχεται η συνεργασία του με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, που τον επιλέγει ως ένα από τους νέους βασικούς ερμηνευτές του, ακολουθούν συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με την ορχήστρα¨ Παλίντονος Αρμονία¨ με εξαιρετική επιτυχία ,δίπλα σε ονόματα όπως ο Κώστας Μακεδόνας, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης ,η Βασιλική Λαβίνα κ.α. .

Το 2005-2006 ξεκινά τις παραστάσεις ανά την Ελλάδα. Παράλληλα θα συνεργαστεί με τα Παιδιά από την Πάτρα και τον Αντώνη Ρέμο σε συναυλίες .

Το 2007 κυκλοφορεί την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο “ πότε πικρός πότε γλυκός” με τη συμμετοχή του Χαράλαμπου Γαργανουράκη και του Γιώτη Κιουρτσόγλου.

Το 2010 έρχεται η δεύτερη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “ η μάσκα του Ιούδα “ με τη συμμετοχή της Μαριαννας Πολυχρονίδη.

Το 2013 έρχεται η τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο ‘ ο συμβολικός αριθμός 3’ με συμμετοχές Γιάννη Κότσιρα , Βασίλη Καζούλη , Δημήτρη Ζαχαριουδάκη (ΧΑΙΝΗΔΕΣ) , Σπύρου Γραμμένου και Φίλιππου Μπουραίμη, ενώ σε ένα τραγούδι του συμμετέχει η κόρη του Εριτίνα.

Το 2016 βρίσκεται στο στούντιο έτοιμος για την κυκλοφορία του δίσκου του , με συνεργάτες τον Γιάννη Γιοκαρίνη και την Βάσω Αλλαγιάννη , εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου και σε όλη την Ελλάδα σε αρκετές συναυλίες. Το 2017- 2018 ετοιμάζει και παρουσιάζει την παράσταση «η γύρα» τόσο στον Σταυρό του Νότου, όσο και σε πολλές μουσικές σκηνές της χώρας και γυρίζει ολόκληρη την Ελλάδα το καλοκαίρι πραγματοποιώντας συναυλίες.

Στα τέλη του 2019 κυκλοφορεί ο δίσκος «η γύρα» σε ένα από τα πιο πρωτότυπα cd, σε ένα χάρτινο βανάκι.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%