NG Συνεντεύξεις

Ο Τάσος Γεωργουδιός παρουσιάζει το σινγκλ «Φεύγουμε μαζί»

today14 Σεπτεμβρίου, 2022

Background
share close
  • cover play_arrow

    Ο Τάσος Γεωργουδιός παρουσιάζει το σινγκλ «Φεύγουμε μαζί» New Generation Radio

Από την Τρίπολη Αρκαδίας, ο 28χρονος τραγουδοποιός Τάσος Γεωργουδιός παρουσίασε στην Άννα Μαρία Νικολαΐδου στην εκπομπή “Άγγελοι των FM” το ντεμπούτο σινγκλ του με τίτλο «Φεύγουμε μαζί». Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ίδιος.

Μέσα από μία πολύ ευχάριστη συζήτηση μας μίλησε για τα πρώτα του βήματα στη μουσική, πως έγραψε το πρώτο του τραγούδι φτάνοντας μέχρι σήμερα στην πρώτη του επίσημη κυκλοφορία.

Τον είδαμε και στο τηλεοπτικό σόου The Voice το 2018.

Με τη μουσική ασχολείται είκοσι χρόνια, γράφοντας και ερμηνεύοντας δικά του τραγούδια και εμφανιζόμενος σε πολλές μουσικές σκηνές.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, παίζει ένα μουσικό όργανο, κιθάρα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΔΙΟΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ finaltouch."

Το τραγούδι «Φεύγουμε μαζί» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και του Τάσου Γεωργουδιού, που με τα όμορφα πλάνα του μας βάζει σε ρομαντική και ταξιδιάρικη διάθεση.

Ο Τάσος Γεωργουδιός έχει υψηλούς στόχους και μεγάλα όνειρα τα οποία ευελπιστεί να κατακτήσει, κάνοντας το πρώτο του βήμα με το υπέροχο τραγούδι του «Φεύγουμε μαζί»!

Κυκλοφορεί από την Final Touch, a Walnut Entertainment label.

Ακούστε τη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2022.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%