NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ |Η οικογένεια Στρατάκη σε δημιουργικό οίστρο| Live Unplugged

today19 Απριλίου, 2019

Background
share close

Ο Γιώργος Στρατάκης μόλις έφτασε στην Αθήνα μας έκανε την τιμή και επισκέφτηκε τον NGradio.gr μαζί με την λύρα του για να μας μιλήσει για τις επερχόμενες εμφανίσεις των αδερφών Στρατάκη, τα δισκογραφικά τους σχέδια αλλά και να τους γνωρίσουμε καλύτερα!

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης είναι γνωστό καλλιτεχνικό δίδυμο αδερφών από την Κρήτη, που έχει ξεχωρίσει για την αγάπη που έχουν μεταξύ τους και μεταδίδουν σε όλο τον κόσμο, μα και για το ταλέντο τους, καθώς ανήκουν στους πρωτοπόρους μουσικούς της Κρήτης!

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν αρκετοί δίσκοι συνολικά όλη η οικογένεια και οι φίλοι μουσικοί που την πλαισιώνουν, μιας και είναι πάντα σε δημιουργικό οίστρο

Συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσει ένας προσωπικός δίσκος του Νίκου Στρατάκη σε συνεργασία με τον Ψαραντώνη, για πρώτη φορά ένας προσωπικός δίσκος από τον Γιώργο Στρατάκη, ένας κοινός δίσκος από τα δύο αδέρφια! Τέλος, θα συνεργαστούν δισκογραφικά με τον αγαπημένο συνθέτη Λουκά Θάνο!

Μαζί του και ο Γιώργος Σαλούστρος στα πνευστά, οποίος συντροφεύει εδώ και χρόνια τους αδερφούς Στρατάκη στις εμφανίσεις τους αλλά και στην δισκογραφία! Ο ίδιος ετοιμάζει μία προσωπική δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Τους ευχαριστούμε θερμά που μοιράστηκαν στον αέρα του NGradio.gr αγαπημένα τραγούδια μεταξύ αυτών και ένα ακυκλοφόρητο του οποίου ακόμα δεν έχει βρεθεί ο τίτλος… Θα ανακοινωθούν όμως όλα σύντομα στον NGradio.gr!

Θα τους απολαύσετε στον Κρητικό Ομαλό 19,20 & 21 Απριλίου!

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησαν στην Βασιλεία Περόγλου όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr την Πέμπτη 18 Απριλίου:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%