NG Συνεντεύξεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ |Οι Έτερονήμισυ μας παρουσιάζουν καινούργια τραγούδια τους και διασκευές ζωντανά!

today21 Μαΐου, 2019

Background
share close

Οι “Έτερονήμισυ” πήραν τα μουσικά τους όργανα και ήρθαν στον NGradio.gr να μας παρουσιάσουν τραγούδια από τις επερχόμενες δισκογραφικές τους δουλειές που ετοιμάζουν!

Συγκεκριμένα, ήρθαν η Μυρτώ Καμβυσίδη (τραγούδι), ο Κώστας Ανετάκης (κιθάρα), ο Χρήστος Τζελεπόπουλος (κόντραμπάσο & κιθάρα), ο Γιώργος Στογιώργης (κανονάκι), η Γιούλη Δανιγγέλη (ακορντεόν) και ο Γιώργος Σκορδαλός (λύρα).

Σε περίπου δύο εβδομάδες θα κυκλοφορήσουν το δίσκο “Δανεικά κι αγύριστα” με ιδιαίτερες διασκευές που έχουν κάνει σε αγαπημένα τραγούδια και συμμετοχές εκπλήξεις κι άλλων καλλιτεχνών.

‘Ήδη έχουν δημοσιεύσει την διασκευή στο τραγούδι “Μέτρησα” του Νίκου Ζούδιαρη που ερμηνεύει ο Χρήστος Νινιός.
Μία «προφητική συνεργασία», όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, καθώς λίγο μετά γνώρισαν τον Νίκο Ζούδιαρη και θα συνεργαστούν στην επόμενη δισκογραφική τους δουλειά που είναι ήδη στα σκαριά με δικά τους τραγούδια! Θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα!

Οι “Έτερονήμισυ” είναι μία παρέα ταλαντούχων καλλιτεχνών, από στιχουργούς και μουσικούς μέχρι συνθέτες και ερμηνευτές, η οποία συνεχώς μεγαλώνει! Αυτή την περίοδο ο αριθμός των μελών ξεπερνάει τα τριάντα άτομα, ενώ έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικές συνεργασίες με αρκετούς καλλιτέχνες όπως οι: Μίμης Πλέσσας, Ψαραντώνης, Βασίλης Σκουλάς, Μανώλης Μητσιάς, Παντελής Θαλασσινός, Πάνος Μουζουράκης, Γιάννης Ζουγανέλης και πολλούς άλλους.

Ακολουθήστε τους στο κανάλι τους στο Youtube: eteronimisi – έτερονήμισυ

Τον χειμώνα θα τους απολαμβάνουμε τις Πέμπτες στο “Μουσικό Κουτί”, στο Γκάζι, με αγαπημένους καλεσμένους καλλιτέχνες.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή όπως μεταδόθηκε στον NGradio.gr την Δευτέρα 20 Μαΐου:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%