Αθλητισμός

Τρίτο φαβορί για την Euroleague o Ολυμπιακός – Μπορεί να το σηκώσει;

today30 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικός στη φετινή χρονιά, τόσο στην Basket League, όσο και στην Euroleague. Μάλιστα, λογίζεται ως τρίτο φαβορί από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες και δη από την Bwin, η οποία αποτελεί χορηγό της διοργάνωσης.
Πρώτο φαβορί για το μπάσκετ ευρωλίγκα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» βρίσκεται πάγια στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας, ούσα πολύ δυνατή στην πρώτη χρονιά που ο κόουτς Λάσο δεν βρίσκεται στην άκρη του πάγκου. Διαθέτει βέβαια διαστημικό ρόστερ, με τους Γιουλ, Ρούντι Φερνάντεζ, Ταβάρες και Χάνγκα να ξεχωρίζουν. Γι’ αυτό άλλωστε, ως αναφέρθηκε και παραπάνω, λογίζεται ως πρώτο φαβορί σε απόδοση 3.80.
Από εκεί και πέρα, δεύτερο φαβορί πλασάρεται η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους διαθέτει ένα από τα ακριβότερα ρόστερ στην Ευρώπη, όμως γι΄ακόμη μία χρονιά της λείπουν οι αυτοματισμοί και η συνοχή. Στηρίζεται κυρίως στην ατομική ποιότητα των παικτών της, έχοντας τους Μίροτιτς, Λαπροβίτολα, Σατοράνσκι και Χίγκινς να ξεχωρίζουν. Μάλιστα, όταν κάποιος εκ των τεσσάρων δεν αγωνίζεται ή μένει για κάποια λεπτά στον πάγκο, η ομάδα της Καταλονίας χάνει το μυαλό της. Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες βέβαια την θεωρούν δεύτερο φαβορί για το μπάσκετ ευρωλίγκα και προσφέρουν
στο 4.40 το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Μπαρτσελόνα το θεσμό.
Τρίτο φαβορί ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι διαστημική φέτος εντός και εκτός συνόρων. Κοντράρει στα ίσια κάθε αντίπαλό της, είτε στο ΣΕΦ, είτε μακριά από τον Πειραιά, μετρώντας αισίως δύο νίκες φέτος απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Η ελληνική ομάδα παρουσίασε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, όμως σε γενικές γραμμές αποτελεί το πιο σταθερό σύνολο φέτος, έχοντας σε εξαιρετική σεζόν τους Βεζένκοφ, Κάαναν και ΜακΚίσικ. Στο 4.50 προσφέρεται η κατάκτηση της Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό.
Στη συνέχεια, εντοπίζουμε τις δύο τουρκικές ομάδες, την Φενέρμπαχτσε και την Εφές Αναντολού, σε αποδόσεις 8.00 και 8.50 αντίστοιχα. Κι αυτό μάλιστα με την Εφές Αναντολού να μην έχει εξασφαλίσει ακόμη τη θέση της στην πρώτη οχτάδα του θεσμού, ενώ η Φενέρμπαχτσε μάχεται με τη Μονακό για την πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%