Σινεμά - TV

Είκοσι εννέα αστέρες του Χόλλυγουντ παρωδούν το φινάλε του «Όσα Παίρνει ο Άνεμος»

today16 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Το «Ειλικρινά, αγαπητή μου, δεν δίνω δεκάρα» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ατάκες της μεγάλης οθόνης. Το W προκαλεί την Κέιτ Μπλάνσετ, τον Μπράιαν Κράνστον, τη Σαρλίζ θερόν, τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο κ.ά. να την ερμηνεύσουν!

Η Σκάρλετ τρέχει να προλάβει τον Ρετ στην πόρτα. Εκείνος κοντοστέκεται και της λέει: «Ειλικρινά, αγαπητή μου, δεν δίνω δεκάρα». Το «Όσα Παίρνει ο Άνεμος» είναι η διασημότερη χολλυγουντιανή ταινία όλων των εποχών και η (αναλογικά) μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην ιστορία του κινηματογράφου. Η ιστορία της Σκάρλετ Ο’ Χάρα (Βίβιαν Λι) που επιβιώνει από τον αμερικανικό εμφύλιο, αλλά τελικά χάνει τον μοναδικό άντρα που αγάπησε, τον Ρετ Μπάτλερ (Κλαρκ Γκέιμπλ), εξαιτίας του εγωισμού της, είναι ουσιαστικά μια επική, ταινία εποχής (από αυτές που «έχτισαν» το Χόλλυγουντ), βασισμένη στο μυθιστόρημα της Μάργκαρετ Μίτσελ.

Με δεδομένο πως (λογικά) δεν θα δούμε ποτέ ένα ριμέικ της ταινίας, το W ετοίμασε την υπέρτατη πρόκληση για μερικούς από τους  γνωστότερους σύγχρονους ηθοποιούς και μάλιστα αντιστρέφοντας τους ρόλους. Κέιτ Μπλάνσετ, Εϊμι Σούμερ, Σαρλίζ Θέρον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μπράιαν Κράνστον, Τζέιν Φόντα κ.ά. δέχονται την αναμέτρηση και εσείς μπορείτε να τους απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%