Σινεμά - TV

24/12/2020 | Category: Σινεμά - TV

Αν θέλεις να παίξεις στους Peaky Blinders αυτή είναι η ευκαιρία σου

Αν έχεις λατρέψει κι εσύ τους Peaky Blinders και θα ήθελες να μεταφερθείς…δια ζώσης στην εποχή, τα κουστούμια και τις ατάκες των Peaky F…Blinders, η παρακάτω πληροφορία σε αφορά.

Η εταιρία casting LB Casting Ltd που εδρεύει στο Leeds, η οποία έχει βρει extras για τις προηγούμενες σεζόν των Peaky Blinders, ανακοίνωσε πως ψάχνει κομπάρσους «για μια πολύ γνωστή σειρά εποχής που θα κάνει γυρίσματα στις αρχές του 2021 στο Μάντσεστερ». Αν δεν έχεις πειστεί πως η αγγελία αφορά το Peaky Blinders, στο πίσω μέρος φαίνεται το illusttation ενός άνδρα με τραγιάσκα όπως αυτή που φοράει ο πρωταγωνιστής Κίλιαν Μέρφι στη σειρά.

Προετοιμάζοντας την έκτη σεζόν που όλοι μας περιμένουμε σαν τρελοί, η παραγωγή αναζητά άντρες και γυναίκες όλων των εθνικοτήτων, με «φυσική εμφάνιση που μπορεί να απεικονίζει μια πραγματική αντανάκλαση της χρονικής περιόδου που αναφέρεται» Αυτό σημαίνει ότι οι γυναίκες πρέπει να έχουν μαλλιά μέχρι τον ώμο, δεν πρέπει να είναι βαμμένα και δεν πρέπει να φοράνε μεγαλύτερο μέγεθος από 12. Όσο για τους άνδρες, δεν πρέπει να έχουν μοντέρνα κουρέματα, βαμμένα μαλλιά ή trendy γένια και το μέγεθος του πουκαμίσου δεν πρέπει να ξεπερνάει το 44.

Τέλος, θα πρέπει να βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το Μάντσεστερ και να είναι διατεθειμένοι να κουρευτούν χωρίς αντιδράσεις, αν τους ζητηθεί. Άλλωστε κανόνας νούμερο 1 στο Peaky Blinders είναι «μη σηκώνεις ανάστημα εκεί που δε σε παίρνει».

Αν καλύπτεις τις παραπάνω προδιαγραφές, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με την LB Casting Ltd και ίσως βρεθείς ανάμεσα στην συμμορία, πιθανόν και με ένα νέο κούρεμα αλά Τόμι Σέλμπι (Tommy Shelby)!

Πηγή: reader.gr