Σινεμά - TV

Ανακοινώθηκε το reboot των «Fantastic Four» της Marvel

today16 Φεβρουαρίου, 2024

Background
share close

Η Marvel ανακοίνωσε τους πρωταγωνιστές του αναμενόμενου reboot της σειράς «Fantastic Four» με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην αφίσα που δημοσίευσε, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’60 και ειδικά διαμορφωμένη για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, παρουσιάζεται το καστ αστέρων που θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Συγκεκριμένα, ο Πέντρο Πασκάλ (Pedro Pascal) θα υποδυθεί τον Reed Richards ή αλλιώς τον Mr Fantastic.

Η Βανέσα Κέρμπι (Vanessa Kirby) η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Napoleon» πλάι στον Χοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix), θα έχει τον ρόλο της Sue Storm (Invisible Woman).

Ο Τζόζεφ Κουίν (Joseph Quinn) θα υποδυθεί τον Johnny Storm (Human Torch) και ο Έμπον Μος Μπάκραχ (Ebon Moss-Bachrach) θα έχει το ρόλο του Ben Grimm (the Thing).

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ματ Σάκμαν (Matt Shakman) σε σενάριο των Τζεφ Κάπλαν (Jeff Kaplan), Ίαν Σπρίνγκερ (Ian Springer) και Τζος Φρίντμαν (Josh Friedman).

Η αγαπημένη οικογένεια της Marvel, αναμένεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη στις 25 Ιουλίου του 2025 αλλάζοντας θέση με το «Thunderbolts» που μεταφέρθηκε στις 2 Μαΐου της ίδιας χρονιάς, αναφέρει το Deadline.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%