Σινεμά - TV

Ανοίξτε το μυαλό σας! Το τρέιλερ του «Dr. Strange» είναι εδώ

today14 Απριλίου, 2016

Background
share close

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας «Doctor Strange» που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Νοέμβρη κυκλοφόρησε και μας εντυπωσιάζει!

Ο Benedict Cumberbatch εμφανίζεται, όπως είχε ανακοινωθεί στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Stephen Strange, ενός εγωιστή αλλά ταλαντούχου μεγαλοχειρούργου, ο οποίος νοιάζεται μόνο για τα χρήματα και αρνείται ακόμη και να αναλάβει ασθενείς σε ανάγκη αν δεν έχουν να του προσφέρουν την κατάλληλη αμοιβή. Όταν όμως σχεδόν διαλύσει τα χέρια του σε ένα τροχαίο, ο Strange θα γυρίσει όλο τον κόσμο για να βρει έναν τρόπο να γιατρευτεί, ξοδεύοντας ό,τι έχει και δεν έχει στην αναζήτηση αυτή -μαζί και τον εαυτό του. Μέχρι που κάποια στιγμή θα συναντήσει ένα παράξενο, αιθέριο πλάσμα με το όνομα «The Ancient One» (Swinton) και όλη του η ζωή θα αλλάξει για πάντα.

Στο τρέιλερ βλέπουμε επίσης την Tilda Swinton ως καραφλή, αλλόκοτη και πέρα από κάθε προσδοκία τρομερή «δασκάλα» του Strange, ενώ στην ταινία συμμετέχουν επίσης ο Chiwetel Ejiofor στο ρόλο του Baron Mordo, ενός άλλου μαθητευόμενου της Swinton και ο Mads Mikkelsen έχει αναλάβει τον ρόλο του «κακού» της ιστορίας, για του οποίου την ταυτότητα ωστόσο ξέρουμε ελάχιστα πράγματα μέχρι στιγμής.

Ο «Doctor Strange» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου, μετά το «Captain America: Civil War» και αναμένεται να φέρει μια μεγάλη αλλαγή στην κινηματογραφική προσέγγιση του κόσμου των υπερηρώων.

Η παγκοσμίως πρώτη προβολή του τρέιλερ πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%