Σινεμά - TV

Deadpool 3: Ο 54χρονος Χιου Τζάκμαν μετατρέπεται ξανά σε Γούλβεριν

today11 Φεβρουαρίου, 2023

Background
share close

Ο Hugh Jackman φαίνεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει ως Wolverine στο Deadpool 3 και εντυπωσιάζει με τη φυσική του κατάσταση σε μια νέα φωτογραφία που δημοσίευσε.

Ο 54χρονος σταρ θέλησε να επιδείξει την πρόοδό του με τη βοήθεια ενός personal trainer σε μια νέα φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram.

Όπως θα δείτε όχι μόνο τουμπάνιασε αλλά έγινε ξανά…θηρίο για χάρη του Wolverine, καθώς είναι ένας σωματικά απαιτητικός ρόλος.

Δεν έχασε ούτε και εδώ την ευκαιρία να πειράξει τον κατά 8 χρόνια μικρότερό του Ryan Reynolds γράφοντας: “Είναι μόλις 46 χρονών. Και εγώ είμαι μεγαλύτερος. Αλλά δεν είναι θέμα ανταγωνισμού.”

Συγκριτικά δείτε πόσο λιγότερο όγκο είχε πριν μερικούς μήνες:

Και πριν από ένα χρόνο: 

Όλη αυτή την προσπάθεια την καταβάλλει σε υψηλούς ρυθμούς το τελευταίο 6μηνο, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για τα γυρίσματα που ακούγεται ότι ξεκινούν μέσα στην άνοιξη. Στο Deadpool 3, που ίσως και να λέγεται τελικά “Wolverine and Deadpool”, θα είναι σαν το σκύλο με τη γάτα οι δυό τους, όπως έχει κάνει tease σε πρόσφατες συνεντεύξεις ο Hugh Jackman.

Να θυμίσουμε ότι τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick από τα Deadpool και Deadpool 2.

To Deadpool 3 αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2024.

Πηγή: unboxholics.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%