Cinema - TV

Δεκαπέντε λεπτά ραντεβού με τον Κιάνου Ριβς

today18 Ιουνίου, 2020

Background
share close

Μέσω zoom και για καλό σκοπό!

Ο Κιάνου Ριβς (Keanu Reeves) είναι από τους ηθοποιούς των οποίων το προφίλ γίνεται μόνο καλύτερο καθώς περνούν τα χρόνια. Αποφεύγοντας, συνήθως, την έντονη δημοσιότητα, αυτή τη φορά προσκαλεί έναν ή μία τυχερό ή τυχερή, σε μια ιδιωτική κουβέντα 15 λεπτών στο zoom, για καλό σκοπό.

Η δράση είναι μια πρωτοβουλία της Camp Rainbow Gold, μιας οργάνωσης που στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους, στο Αϊνταχο, με το οποίο ο Κιάνου Ριβς έχει στενό… κινηματογραφικό σύνδεσμο. Άλλωστε, ο ηθοποιός ανέκαθεν συνέβαλε με όποιον τρόπο μπορούσε στην έρευνα για τον καρκίνο και τους ασθενείς του, ιδιαίτερα αφότου η μικρή αδελφή του διαγνώστηκε με λευχαιμία, την οποία και ξεπέρασε – παροιμιωδώς, ο Ριβς προσέφερε το 70% της ογκωδέστατης αμοιβής του από το «Matrix» σε νοσοκομεία που περιθάλπουν ασθενείς με λευχαιμία.

Το «δώρο» του Κιάνου Ριβς στην Camp Rainbow Gold είναι μια 15λεπτη ιδιωτική κουβέντα στο zoom, η οποία δημοπραττείται – μέχρι τώρα έχει φτάσει τα 17.500 δολάρια και οι προσφορές διαρκούν ως και τις 22 Ιουνίου. Κι αν δεν πρόκειται να δείτε τον Κιάνου σ’ αυτό το τετ-α-τετ στο zoom, [καμαρώστε τον σ’ έναν από τους απολαυστικότερους ρόλους του, στο «Ισως για Πάντα», ή περιμένετε ως τα τέλη Αυγούστου που, θεωρητικά, θα βγει και στα ελληνικά θερινά το «Bill & Ted Face the Music».

Πηγή: flix.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%