Πολιτισμός

Δείτε και Στηρίξτε την ελληνική συμμετοχή στον Διεθνή Διαγωνισμό για την Παγκόσμια Ειρήνη

today13 Σεπτεμβρίου, 2019

Background
share close

Το 60 δευτερολέπτων βίντεο “Make a better choice”εκπροσωπεί την Ελλάδα  στο διεθνή διαγωνισμό των (JCS) International  Emmys Awards για Νεους Δημιουργους  με θέμα “Stand up for peace” ή αλλιώς “Ανύψωσε το ανάστημα σου για την Παγκόσμια ειρήνη”.

Ένα παιδικό  πάρτι,  ένα δώρο,  μια καλύτερη επιλογή μπορεί να αλλάξει το μέλλον της παγκόσμιας Ειρήνης.
Το βίντεο αυτό είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή στο Φεστιβάλ νέων κινηματογραφιστών, στο οποίο λαμβάνουν μέρος όλες οι χώρες του πλανήτη, εκτός από την Αμερική. Το κοινό από τις 11 έως τις 18 Σεπτεμβρίου θα μπορεί να ψηφίζει ώστε να προκύψουν τα 20 καλύτερα. Στην επόμενη φάση την αξιολόγηση αναλαμβάνουν επαγγελματίες του χώρου, για να αναδείξουν τους 3 νικητές, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Νέα Υόρκη και να συμμετέχουν σε αντίστοιχα σεμινάρια και συζητήσεις.
Δείτε το βίντεο και πατώντας το VOTE μέχρι τις 18/9 βοηθάτε την ελληνική συμμετοχή να φτάσει στους 20 επικρατέστερους εδώ:

http://upload.iemmys.tv/YoungCreatives/Public/FlashPlayer.aspx?enc=bnjoRRxMIGiCJH4f2pBgNoVqvFYEW76Fxk72vN%2BbqwQ%3D&fbclid=IwAR3n2c_qaTzW0yukkvWeJ6PP3CWLbRIPSE3OC29WUCNkiM2gvWJRfAEG1pE

Σύλληψη ιδέας-Σκηνοθεσία: Mάριος Λανταβός
Μουσική επιμέλεια-σύνθεση: Σταυρούλα Καμνή
Συμμετέχουν: Λουκιανός Παπαευθυμίου, Μάριος Σαββόγλου, Μαριατίνα Σαλή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%