Σινεμά - TV

District 9: Το sequel πιο κοντά από ποτέ λέει ο σκηνοθέτης Neill Blomkamp

today3 Ιουνίου, 2022

Background
share close

Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ακούσαμε κάτι σχετικά με το περίφημο District 10, το sequel του εξαιρετικού District 9 που βγήκε στους κινηματογράφους το 2009 και ήταν μάλιστα προτεινόμενο για το βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Neill Blomkamp δήλωσε στην ιστοσελίδα Dexerto ότι ακόμα εργάζεται επάνω στο sequel και υποσχέθηκε πως θα βγει στους κινηματογράφους στο κοντινό μέλλον, χωρίς να αναφέρει κάποιο χρονικό παράθυρο. Επίσης, τόνισε ότι χρειάστηκε 10 χρόνια για να βρει έναν καλό λόγο να συνεχιστεί η ιστορία, διότι ήταν αντίθετος στην δημιουργία ενός απλού sequel. Ο λόγος αυτός είναι ένα θέμα που αφορά την Αμερικανική ιστορία και ταιριάζει απόλυτα στον κόσμο του District 9.

Για όσους δεν θυμούνται, το District 9 μας είχε μεταφέρει σε μια εναλλακτική έκδοση του Johannesburg (Νότια Αφρική) όπου μια ομάδα εξωγήινων βρίσκεται κλεισμένη σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης της κυβέρνησης. Σε κάποια φάση, οι εξωγήινοι μεταφέρονται σε ένα άλλο στρατόπεδο και ένας από αυτούς συναντά τον Wikus Van De Merwe, εκ των επικεφαλής της διαδικασίας μεταγωγής, με τον τελευταίο να μετατρέπεται σταδιακά σε εξωγήινο.

Ευχόμαστε να αξίζει η αναμονή για το District 10.

Πηγή

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Τεχνολογία

Γιατί δεν πρέπει να ανεβάζετε σε Facebook και Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές

Όταν πηγαίνουμε διακοπές ένα από τα πράγματα που κάνουμε είναι να τραβήξουμε φωτογραφίες για να απαθανατίσουμε τις μαγικές στιγμές που περνάμε μακριά από στην ασφυκτική καθημερινότητα μας. Παρόλα αυτά, η δημοσίευση των συγκεκριμένων εικόνων στο διαδίκτυο και μάλιστα χωρίς να έχουμε επιστρέψει, εμπεριέχει κινδύνους, σύμφωνα με τους ειδικούς, ακόμα και ορισμένους που δεν έχουμε φανταστεί, όπως την «ακύρωση» της ασφάλειας. Σύμφωνα με την thesun.co.uk, ο πρώτος και βασικός λόγος είναι ότι μπορεί να πέσουμε […]

today3 Ιουνίου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%