Σινεμά - TV

Είστε έτοιμοι για το ασπρόμαυρο «Mad Max»;

today4 Ιουλίου, 2016

Background
share close

“Η καλύτερη εκδοχή του ‘Fury Road’ είναι μια φτηνή, ασπρόμαυρη εκδοχή που κάναμε για τον συνθέτη. Κάτι σε αυτήν έμοιαζε πιο αυθεντική και στοιχειώδης,” λέει ο Miller για το αριστούργημά του. Εμάς μας άρεσε ακριβώς όπως είναι ευχαριστούμε πάρα πολύ αλλά η αλήθεια είναι πως το ‘Fury Road’ έχει κάτι τόσο αρχέγονα σινεματικό στο DNA του που θα λειτουργούσε ως ασπρόμαυρη αλλά ακόμα και ως βουβή ταινία. Μπορείς να τη δεις ως σύγχρονο μπλοκμπάστερ καταδίωξης και εκρήξεων και μπορείς να το δεις και ως οπερατικό θέατρο σκιών, απευθείας απόγονο των ταινιών του John Ford και του Buster Keaton.

Θέλουμε να καταλήξουμε πως ναι, δεν μας ενδιαφέρει καν να ‘συγκρίνουμε’ εκδοχές, είναι περισσότερο σινεφίλ το ενδιαφέρον μας. Φυσικά και η ασπρόμαυρη εκδοχή της ταινίας είναι κάτι που θέλουμε να δούμε.

Οπότε φυσικά χαρήκαμε όταν κυκλοφόρησαν τα νέα πως σε μια υπερ-εκδοχή 6 δίσκων ολόκληρης της τετραλογίας, μες στα extras θα συμπεριλαμβάνεται αυτή η ακριβώς η Black and Chrome εκδοχή του ‘Fury Road’. Τα νέα μας ήρθαν από την καταχώριση της Γερμανικής έκδοσης αλλά προφανώς ένα τέτοιο σημαντικό υλικό θα γίνει διαθέσιμο στις κυκλοφορίες όλων των χωρών.

Σύμφωνα με το Γερμανικό amazon η συλλογή κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου οπότε ας μην αποκλείουμε και το ενδεχόμενο η καλύτερη ταινία του 2016 να προκύψει η ασπρόμαυρη εκδοχή της καλύτερης ταινίας του 2015 δηλαδή γιατί όχι.

Όχι, πέρα από πλάκα, δε βλέπουμε την ώρα για αυτό.

ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Πηγή: oneman.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%