Σινεμά - TV

Η Ελεωνόρα Μελέτη και το “ReSTARt”

today9 Σεπτεμβρίου, 2013

Background
share close

Η Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει πρεμιέρα στο Star την επόμενη Δευτέρα. Ο τίτλος της εκπομπής της δεν θα είναι όμως “ReSΤARTt” όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί αλλά “Μελέτησέ το!”

 

Το δελτίο τύπου για την εκπομπή “ReSTARt” αναφέρει:

“Φέτος η Ελεονώρα Mελέτη κάνει restart στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση με την εκπομπή Μελέτησέ το!

Restart, στην ενημέρωση, στο κέφι, στην παρέα, στο ρεπορτάζ, στα λαμπερά πρόσωπα και τις αποκαλύψεις τους, στα επίκαιρα θέματα, σε όλα όσα συζητάμε με τις παρέες μας, restart ακόμα και στον τίτλο!

eleonora meleti restart

Καθημερινά και ζωντανά στις 13:00, η Ελεονώρα Μελέτη και η δημοσιογραφική ομάδα της, με αρχισυντάκτη, για άλλη μία χρονιά, τον Θέμη Μάλλη, παρουσιάζουν ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο για τους νέους και για όσους αισθάνονται νέοι.

Η θεματολογία της εκπομπής επικεντρώνεται στο life style, στα πρόσωπα της επικαιρότητας αλλά και στους αφανείς ήρωες της καθημερινότητας, σε ειδήσεις από τον διεθνή χώρο, στις τάσεις της μόδας, στο well being, στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, σε νέες επαγγελματικές ιδέες και στις εξελίξεις της τεχνολογίας.

Με πρωτότυπα ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και συνεντεύξεις στο στούντιο, η Ελεονώρα θα προσφέρει καθημερινή παρέα στους τηλεθεατές της, καλώντας τους να συμμετέχουν στην εκπομπή μέσα από τα social media.

eleonora meleti restart

Στις εγκαταστάσεις του Star στην Κηφισιά, κτίζεται πυρετωδώς τις μέρες  αυτές  ένα ολοκαίνουργιο μοντέρνο σκηνικό, στα αγαπημένα χρώματα της Ελεονώρας, το οποίο θα υποστηρίζει τις πολλαπλές ενότητες της εκπομπής.

Ειδικότερα, το Μελέτησέ το! μας καλεί να κάνουμε restart σε όλα, να κάνουμε Play στη ζωή κι όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, Pause στη life style επικαιρότητα και στα νεανικά θέματα, Forward σε χρηστικές ειδήσεις, νέες τεχνολογίες, εξελίξεις και Rewind σε όλα όσα πρέπει να θυμόμαστε (προσωπικές ιστορίες, success stories, μεγάλα θέματα, που αιχμαλώτισαν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης).

 

Πηγή: enikos.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%