Lifestyle

Ένα αστέρι (ξανα)γεννιέται: πρώτη φωτογραφία για τον Μπράντλεϊ Κούπερ και τη Lady Gaga

today18 Απριλίου, 2017

Background
share close

Μπορεί πολλές ταινίες να βασίζονται στο μοτίβο «νεαρή-άσημη-που-θέλει-να-γίνει-ηθοποιός-και-βρίσκει-τον-Πυγμαλίωνά-της», μα όλες αποτελούν παραλλαγή του κλασικού μύθου που έγινε ταινία από τον Γούλιαμ Γουέλμαν το 1937 με τη Τζάνετ Γκέινορ στο ρόλο μιας νεαρής που θα βρει τον Πυγμαλίωνά της στο πρόσωπο ενός νυν αλκοολικού, πάλαι ποτέ διάσημου αστέρα του Χόλλυγουντ με το «A Star is Born» να κατοχυρώνει τον τίτλο.

Η ταινία αποτέλεσε το κύριο υλικό πάνω στο οποίο δούλεψε ο Τζόρτζ Κιούκορ το σχεδόν τρίωρο remake της ταινίας είκοσι χρόνια αργότερα, με την Τζούντι Γκάρλαντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ το 1976, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ συμφωνεί να εμφανιστεί στην τελευταία απόπειρά να μεταφερθεί (ξανά) στη μεγάλη οθόνη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Φρανκ Πίρσον, με μια μικρή διαφοροποίηση. Εκεί ένας ξεπεσμένος ροκ σταρ (στο ρόλο ο Κρις Κριστόφερσον) ερωτεύεται (και αναδεικνύει) μια νεαρή ανερχόμενη τραγουδίστρια.

Όλα αυτά μέχρι σήμερα, αφού ο (και σκηνοθέτης πλέον) Μπράντλεϊ Κούπερ θα αναβιώσει την ταινία σαράντα χρόνια αργότερα, με τη Lady Gaga (και τον ίδιο) στην πρώτη γραμμή, μιας και τα πρώτα σχέδια που ήθελαν την Μπιγιονσέ πρωταγωνίστρια, ναυάγησαν. Η Lady Gaga έρχεται με φόρα μετά την περσινή Χρυσή Σφαίρα ερμηνείας σε μίνι σειρά («American Horror Story: Hotel) και το «A Star is Born» (για το οποίο θα γράψει νέα τραγούδια) σηματοδοτεί τoν πρώτο μεγάλο ρόλο της σε ταινία. Το ριμέικ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 28 Σπετεμβρίου 2018.

Πρωτύτερα, οι φήμες ήθελαν τον Κλιντ Ίστγουντ να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, ενώ τον πρωταγωνιστικό ανδρικό ρόλο φλέρταραν εδώ και μια δεκαετία οι: Τομ Κρουζ, Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Κρίστιαν Μπέιλ.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%