Σινεμά - TV

Έρχονται από αύριο (03/02) στο Netflix

today2 Φεβρουαρίου, 2021

Background
share close

Ο Φλεβάρης ήρθε και μαζί του φέρνει νέες ταινίες και σειρές στο Netflix που θα ανανεώσουν τα βράδια μας (και όχι μόνο) και θα διεκδικήσουν το ενδιαφέρον μας. Βέβαια είναι και οι συνέχειες σειρών που ήδη περιλαμβάνονται στον κατάλογο της πλατφόρμας, εδώ όμως θα δούμε καινούριους τίτλους.

Οι σειρές του Φεβρουαρίου

Πυγολαμπίδες (3 Φεβρουαρίου)

Στη νέα σειρά του Netflix, η Τάλι και η Κέιτ γνωρίστηκαν στην οδό Πυγολαμπίδων όταν ήταν μικρές. Είναι αχώριστες φίλες εδώ και 30 χρόνια. Μαζί θα βιώσουν τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αόρατος κόσμος (5 Φεβρουαρίου)

Ενώ ερευνά έναν μυστηριώδη θάνατο, ένας άντρας μπλέκεται σε μια μάχη ανάμεσα στον κόσμο των ανθρώπων και σ’ ένα βασίλειο που κατοικείται από μυθικά πλάσματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Capitani (11 Φεβρουαρίου)

Ο ντετέκτιβ Λουκ Καπιτάνι ερευνά τον μυστηριώδη θάνατο μιας έφηβης που βρέθηκε νεκρή στο δάσος κοντά σε ένα χωριό στο βόρειο Λουξεμβούργο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το συνεργείο (15 Φεβρουαρίου)

Ο επικεφαλής μιας ομάδας οδηγών σε αγώνες NASCAR τα βρίσκει σκούρα με τους “υπερσύγχρονους” millenial που έρχονται για να εκμοντερνίσουν την ομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πίσω από τα μάτια της (17 Φεβρουαρίου)

Μια ανύπαντρη μητέρα μπλέκει σ’ ένα αρρωστημένο παιχνίδι. Κάνει σχέση με το αφεντικό της που είναι ψυχίατρος, ενώ παράλληλα δένεται και με τη μυστηριώδη γυναίκα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι φυλές της Ευρώπης (19 Φεβρουαρίου)

Μετά από μια καταστροφή στη Γη το 2074, τρία αδέλφια αναλαμβάνουν να αλλάξουν τη μοίρα της Ευρώπης που έχει κατακερματιστεί σε κρατίδια τα οποία διεκδικούν κυριαρχία.

 

Κηδείες α λα Μπερνάρντ (12 Φεβρουαρίου)

Σ’ αυτήν τη σειρά ριάλιτι, οι Μπερνάρντ έχουν ένα γραφείο κηδειών στο Μέμφις, βοηθώντας τις οικογένειες που πενθούν να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cali K9: Οι γητευτές των σκύλων (24 Φεβρουαρίου)

Ένας διάσημος εκπαιδευτής σκύλων χρησιμοποιεί τις μοναδικές μεθόδους και τεχνικές του για να διορθώσει προβλήματα υπακοής και συμπεριφοράς σε σκύλους διαφόρων ειδών.

Ταινίες του μήνα

Το Φεβρουάριο, το Netflix καλωσορίζει 12 δυνατές ταινίες δικής του παραγωγής. Η γκάμα καλύπτει σχεδόν κάθε προτίμηση ακόμα και του πιο απαιτητικού τηλεθεατή. Συγκεκριμένα θα δούμε ενδιαφέροντες παραγωγές οπως είναι το Μαύρη Ακτή, Όλοι οι Φίλοι μου είναι Νεκροί, Malcom & Marie, L’ Ultimo Paradiso, Space Sweepers, Βρήκα τον Ντίλερ μου, News of the World, Red Dot, Προς όλα τα Αγόρια: Παντοτινά Δική σου, Μα Φυσικά και Νοιάζομαι, Στο ίδιο κύμα, Τρελός για σένα κ.ά. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό που συνήθως περιμένουμε με ανυπομονησία στο Netflix είναι τα ντοκιμαντέρ. Ο Φεβρουάριος δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει, αφού ήδη εντοπίσαμε τα Pole Dancing: Ελεύθερες στην Κορυφή, Πελέ και στη Σκηνή του Εγκλήματος: Εξαφάνιση στο Ξενοδοχείο Cecil κ.ά. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμα, έρχονται τον επόμενο μήνα πρωτότυπες παιδικές ταινίες και σειρές, όπως η σειρά κινουμένων σχεδίων Kid Cosmic, o 2ος κύκλος του Mighty Express, το Ταξίδι του Χίκο και η διαδραστική ταινία Εσύ και η άγρια φύση. Διαθέσιμα θα είναι μεταξύ άλλων τα: Τζουράσικ Παρκ, Jurassic World, Us, Παρθένος ετών 40, ο 8ος κύκλος του Blacklist, οι ταινίες Το κορίτσι από τη Δανία και Επίμονος κηπουρός, Passengers, Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας 3 και ο Μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη. 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%