Σινεμά - TV

Φήμες θέλουν τον Captain America να επιστρέφει στο σύμπαν της Marvel

today14 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

Σύμφωνα πάντως με το Deadline είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Κρις Έβανς θα επιστρέψει στο σύμπαν της Μάρβελ στον ρόλο του Captain America αφού είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει σχετική συμφωνία.

Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από το Endgame όπου και έπεσε η αυλαία της ιστορίας του Captain America, με τον ηθοποιό να είναι ξεκάθαρος τότε ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει, όμως το «ποτέ μη λες ποτέ» φαίνεται ότι ισχύει 100% στην περίπτωση του.

Η συμφωνία είναι για μία ταινία με ενδεχόμενο και για δεύτερη, όμως δεν διευκρινίζεται αν μιλάμε για σόλο ταινία του Captain America. Το πιο πιθανό είναι να γίνει ότι και με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιουρ, μετά το τρίτο Iron Man, όταν συνέχισε να εμφανίζεται σε άλλες ταινίες όπως το Spider-Man και τα Avengers.

Από την εποχή που είδαμε για τελευταία φορά τον Captain America, η μοναδική ταινία του MCU που προβλήθηκε ήταν το δεύτερο Spider-Man, αφού η πανδημία έβαλε φρένο στον προγραμματισμό.

Θυμίζουμε ότι στο Falcon and the Winter Soldier που θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Μαρτίου στο Disney Plus, ο Sam Wilson που έχει πάρει στην κατοχή του την ασπίδα του Captain America, συνεργάζεται με τον Bucky Barnes (Winter Soldier) σε μία περιπέτεια που θα τους ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο για να αντιμετωπίσουν την ομάδα των Flag Smashers.

Λέτε να φυτευτούν εκεί οι σπόροι της μεγάλης επιστροφής;

Ο Κρις Έβανς υποδύθηκε τον Captain America σε συνολικά επτά ταινίες που τον μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Hollywood.

 

 

Πηγή: roxx.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%