Σινεμά - TV

Γκάφα στη σειρά Squid Game: Έδωσαν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου και η κάτοχος δέχεται χιλιάδες κλήσεις

today7 Οκτωβρίου, 2021

Background
share close

Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα επεξεργαστεί ψηφιακά τα πλάνα που εμφανίζουν έναν συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου στο «Squid Game» αφού μία γυναίκα ενημέρωσε ότι είναι κάτοχος του συγκεκριμένου αριθμού και έχει αναγκαστεί να σβήσει περισσότερες από 4000 κλήσεις!

Το Squid Game είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix αυτή τη στιγμή έχοντας καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει η πιο προβεβλημένη μη αγγλόφωνη σειρά που έχει παίξει ποτέ στη διαδικτυακή πλατφόρμα. Παράλληλα κατάφερε να γίνει και η πρώτη κορεατική σειρά που κατακτά ποτέ την κορυφή των αντίστοιχων charts.

Είναι ένα κορεάτικο θρίλερ που πραγματεύεται την περιπέτεια ανθρώπων που, προκειμένου να απαλλαγούν από τα υπέρογκα χρέη τους, συμμετέχουν σε διεστραμμένες εκδοχές παιδικών παιχνιδιών όπου όσοι χάνουν πεθαίνουν ή δολοφονούνται. 

Για να συμμετάσχουν στα παιχνίδια καλούν σε έναν συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό. Κάτι που προφανώς ξέχασαν να υπολογίσουν οι δημιουργοί της σειράς είναι ότι φυσικά πολλοί από τους τηλεθεατές στην πραγματική ζωή θα δοκίμαζαν να καλέσουν τον συγκεκριμένο αριθμό, οπότε έπρεπε να φροντίσουν να μην λειτουργεί, ή έστω να μην ανήκει σε κάποιον.

Στην πραγματική ζωή όμως αυτός ο αριθμός ανήκει σε μία γυναίκα, η οποία δεν έχει σταματήσει να δέχεται κλήσεις από τη στιγμή που άρχισε να προβάλλεται η σειρά!

Μια επιχειρηματίας από τη Seongju, στη νοτιοανατολική Νότια Κορέα, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι έλαβε χιλιάδες μηνύματα και κλήσεις στο τηλέφωνό της «σε σημείο που μου είναι δύσκολο να συνεχίσω την καθημερινή ζωή», όπως είπε.

«Χρησιμοποιώ αυτόν τον αριθμό για περισσότερο από 10 χρόνια οπότε εξεπλάγην με όλες αυτές τις κλήσεις. Υπάρχουν περισσότεροι από 4.000 αριθμοί που έπρεπε να διαγράψω από το τηλέφωνό μου», είπε στο Money Today.

Εξήγησε δε, ότι αρχικά δεν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε. «Στην αρχή δεν ήξερα το γιατί, αλλά ένας φίλος, μού είπε ότι ο αριθμός μου φαίνεται ως ο αριθμός κλήσης στο Squid Game για να συμμετάσχουν οι πρωταγωνιστές στα παιχνίδια. Και τότε το κατάλαβα».

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα απέρριψε μία προσφορά αποζημίωσης 5 εκατ. γουόν δηλαδή σχεδόν 4.200 δολ. Το Netflix δεν έχει σχολιάσει σχετικά, έχει παροτρύνει όμως τους οπαδούς της σειράς να μην καλούν τον συγκεκριμένο αριθμό.

«Μαζί με την εταιρεία παραγωγής, εργαζόμαστε για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας των σκηνών με αριθμούς τηλεφώνου όπου είναι απαραίτητο», δήλωσε την Τετάρτη το Netflix.

Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 17 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το Netflix έφτασε στην κορυφή της λίστας σε 90 χώρες μέσα σε μόλις 10 ημέρες.

Ενώ το είδος της σειράς δεν είναι καινούργιο για το κοινό, τα εντυπωσιακά οπτικά του, η φωτογραφία, οι χαρακτήρες αλλά και η μελέτη της ανθρώπινης φύσης έχουν προκαλέσει ενδιαφέρον σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πηγή: lifo

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%