Σινεμά - TV

Gladiator 2: Σε συζυτήσεις ο Ντένζελ Ουάσινγκτον

today18 Μαρτίου, 2023

Background
share close

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ Ντένζελ Ουάσινγκτον βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Πολ Μεσκάλ στον “Μονομάχο 2”, τη συνέχεια της βραβευμένης ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο Σκοτ και ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Paramount Pictures Μπράιαν Ρόμπινς προσέγγισαν τον Ουάσινγκτον με μια πρόταση για έναν σημαντικό ρόλο που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί και δεν ήταν σίγουροι αν θα την αποδεχόταν.

Ωστόσο, πηγές κοντά στην ανάπτυξη της συνέχειας ανέφεραν ότι ο Ουάσινγκτον ενθουσιάστηκε με τον ρόλο που του είχε προσαρμόσει ο Σκοτ διαβάζοντας το σενάριο, γεγονός που οδήγησε σε συνάντηση μεταξύ των δύο. Αυτό θα σηματοδοτούσε την πρώτη συνεργασία του Ουάσινγκτον και του Σκοτ μετά το “American Gangster” του 2007.

Ο Mescal έχει επιλεγεί για να υποδυθεί τον Λούκιο (Lucius), τον γιο της Λουκίλα (Lucilla) (Connie Nelson), ανιψιό του Κόμμοδου (Commodus) (Joaquin Phoenix) και εγγονό του Μάρκου Αυρίλιου (Marcus Aurelis), ο οποίος στην πρώτη ταινία ήταν αυτοκράτορας της Ρώμης μέχρι που ο Maximus (Russell Crowe) ανέβηκε στον θρόνο μετά τη δολοφονία του. Η συνέχεια περιστρέφεται γύρω από τον ενήλικα Λούκιο, καθώς γίνεται αυτοκράτορας.

Οι διαπραγματεύσεις του Ουάσινγκτον για να συμπρωταγωνιστήσει στον “Μονομάχο 2” έρχονται σε συνέχεια των συνομιλιών του Barry Keoghan για τον ρόλο του αυτοκράτορα Geta. Παρά το γεγονός ότι η συνέχεια δεν έχει καμία βάση σε πραγματικά γεγονότα, ο Γέτα κυβέρνησε τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία από το 209 έως το 211 μ.Χ.

Εν τω μεταξύ, ο Ουάσινγκτον ετοιμάζει το The Equalizer 3, όπου υποδύεται τον εκδικητή Robert McCall στο πλευρό της Dakota Fanning. Αυτή η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου.

Κατά την κυκλοφορία της το 2000, η ταινία Gladiator απέφερε πάνω από 460 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και κέρδισε πέντε Όσκαρ, μεταξύ των οποίων το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Crowe.

Το Gladiator 2 θα βγει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου 2024.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%