Σινεμά - TV

Google – Ποιες ταινίες αναζήτησαν οι Έλληνες το 2022

today7 Δεκεμβρίου, 2022

Background
share close

Η Google ανακοίνωσε τις πλέον αναμενόμενες λίστες του Year in Search 2022, όπου δείχνει τι αναζήτησε ο κόσμος και κατ’επέκταση οι Έλληνες στην Google τη χρονιά που μας πέρασε. Μέσα στις λίστες βλέπουμε και τις ταινίες που αναζήτησε περισσότερο το ελληνικό κοινό.

Μετά από δύο περίεργα χρόνια, ο κινηματογράφος επέστρεψε δυναμικά με μερικές από τις πιο αναμενόμενες ταινίες και τα μεγαλύτερα blockbuster. Οι πλατφόρμες παρουσίασαν δυνατές ταινίες και οι σινεφίλ έτρεξαν στις κινηματογραφικές αίθουσες – ή στο σαλόνι – για να χαθούν ξανά στον κόσμο του σινεμά.

Η ταινία τρόμου “Smile” ήταν εκείνη που αναζήτησε περισσότερο το ελληνικό κοινό στη Google, ενώ ακολούθησε το “Batman” του Mat Reeves και το “Don’t Look Up” του Netflix με το all-star καστ. Την πεντάδα έκλεισε το “Top Gun” με τον Tom Cruise που επέστρεψε ύστερα από μία δεκαετία και το “Purple Hearts” του Netflix.

Φυσικά, το Netflix δεν ήταν η μοναδική πλατφόρμα που απασχόλησε το ελληνικό κοινό, αφού η Disney έκανε την εμφάνισή της στη λίστα με το “Thor: Love and Thunder”, αλλά και το “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”.

Το “Black Adam” με τον Dwayne Johnson βρίσκεται επίσης στις top 10 καλύτερες αναζητήσεις, όπως και το “Bullet Train” με τον Brad Pitt. Φυσικά αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις ταινίες που αναζήτησε στην Google το ελληνικό κοινό ήταν και η “Σμύρνη μου Αγαπημένη” της Μιμής Ντενίση.

Η λίστα με τις 10 ταινίες που αναζήτησαν περισσότερο οι Έλληνες στην Google

1. Smile

2. Batman

3. Don’t look up

4. Top gun

5. Purple hearts

6. Thor: Love and Thunder

7. Black Αdam

8. Σμύρνη μου αγαπημένη

9. Doctor Strange

10. Bullet train

Πηγή: youfly.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%