Σινεμά - TV

Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) πρωταγωνίστρια στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

today16 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Πριν από λίγους μήνες, τον Φεβρουάριο για την ακρίβεια, και ενώ «Ο Αστακός» σάρωνε σε διακρίσεις, φεστιβάλ και κριτικές, ο Γιώργος Λάνθιμος είχε ανακοινώσει πως είχε ήδη στα σκαριά μια νέα ταινία. Ο τίτλος αυτής «The Killing Of A Sacred Deer» [Η δολοφονία ενός ιερού ελαφιού].

Πολλές φήμες είχαν ακουστεί για την πιθανή διανομή της ταινίας, η μόνη επιβεβαιωμένη πληροφορία όμως ήταν πως ο Κόλιν Φάρρελ (Colin Farrell) θα επιστρέψει στο πλευρό του έλληνα σκηνοθέτη και θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία.

Σήμερα όμως ανακοινώθηκε επίσημα και η πρωταγωνίστρια του «Ιερού ελαφιού», ανεβάζοντας την ποιότητα της διανομής της ταινίας σε άλλα ύψη. Γιατί αυτή δεν θα είναι άλλη από την Νικόλ Κίντμαν.

nicole kidman

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο F Φάρρελ θα υποδυθεί έναν επιτυχημένο χειρουργό που επιχειρεί να φέρει μια έφηβη μέσα στην οικογένειά του και να την κάνει μέλος της·  η απειλητική ωστόσο συμπεριφορά του κοριτσιού που γίνεται σταδιακά όλο και πιο επικίνδυνη, τον αναγκάζει να προχωρήσει σε μια αδιανόητη θυσία. ΗΚίντμαν  θα υποδυθεί τη σύζυγο του Φάρρελ.

Πίσω από το σενάριο του «The Killing Of A Sacred Deer», το οποίο θα είναι «ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με κάποια υπερφυσικά στοιχεία», βρίσκεται ξανά ο Λάνθιμος και ο Ευθύμης Φιλίππου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, σε παραγωγή της Element Pictures και της Film 4.

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%