Σινεμά - TV

«Η Τριλογία της Απόκλισης» συνεχίζεται… στη μικρή οθόνη

today25 Ιουλίου, 2016

Background
share close

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε η Lionsgate καθώς η τρίτη ταινίας της «Τριλογίας της Απόκλισης», η «Αφοσίωση» δεν πήγε εξίσου ικανοποιητικά με τις δύο προηγούμενες («Οι Διαφορετικοί» και «Ανταρσία»), σύμφωνα με τα διεθνή box office, με αποτέλεσμα το τέταρτο κεφάλαιο της δυστοπικής κινηματογραφικής σειράς να γίνει τηλεταινία.

Ένα ανορθόδοξο μεν βήμα από μια κινηματογραφική σειρά που είχε κάνει πολύ ντόρο, κατανοητό δε από την άποψη ότι η «Αφοσίωση» δεν κατάφερε να κρατήσει τόσο «αφοσιωμένους» τους θεατές της.

Μπορεί να βοήθησε την εκτόξευση της καριέρας της Σεϊλίν Γούντλι, όμως συνολικά δεν λειτούργησε θετικά. Το πλάνο τώρα είναι να γίνει αυτή η έξτρα τηλεταινία και μετά να χρησιμοποιηθεί σαν «σπίν-οφ» για τη δημιουργία τηλεοπτικής σειράς με φόντο τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχουν και άλλα προβλήματα σχετικά με αυτήν την εκδοχή καθώς οι ηθοποιοί έχουν συμφωνίες μόνο για την τηλεταινία. Αναμένεται να ακολουθήσει σκληρή διαπραγμάτευση για την επέκταση των συμβολαίων και ενδέχεται πολλοί από τη διανομή να μη συνεχίσουν.

Μπορεί να φαίνεται σαν μια κίνηση απόγνωσης και είναι ορατός ο κίνδυνος της πλήρους αποτυχίας, όμως πάντοτε υπάρχει και η πιθανότητα να υπάρξει αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος των τηλεθεατών που την εγκατέλειψαν. Όπως και νά ‘χει, το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και ριζικές αλλαγές, με νέες ιδέες και δίχως επαναλήψεις για να κατορθώσει να γίνει πάλι ελκυστική.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%