Μουσική

Η Lady Gaga εξηγεί το τι είναι αγάπη

today29 Νοεμβρίου, 2016

Background
share close

Η Lady Gaga μίλησε για το πώς πιστεύει ότι είναι η αγάπη σε μία νέα της συνέντευξη στο CBS και στην εκπομπή «Sunday Morning».

Χωρίς να πει το όνομά του, η διάσημη τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στην πενταετή σχέση της με τον ηθοποιό Τέιλορ Κίνεϊ, η οποία έληξε το καλοκαίρι που πέρασε, δίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τους λόγους που το ζευγάρι έφτασε στο χωρισμό.

«Νομίζω ότι οι γυναίκες αγαπούν πολύ δυνατά», εξήγησε η Gaga και πρόσθεσε ότι «αγαπάμε τους άντρες. Εμείς απλώς αγαπάμε με όλο μας το είναι. Μερικές φορές δεν ξέρω αυτή η αγάπη εάν μπορεί να συναντηθεί με τον τύπο της αξιοπρέπειας που όλοι θέλουμε να έχουμε όταν είμαστε σε σχέση».

Μάλιστα η ποπ σταρ επιζητεί το ρομαντισμό στη σχέση της και θέλει να γνωρίζουν ότι δεν υπονομεύει σκόπιμα τον ανδρισμό τους.

 «Ξέρετε, εμείς δεν προσπαθούμε να σας κάνουμε λιγότερο άντρες. Εμείς απλώς θέλουμε να μας αγαπάτε τόσο βαθιά, τόσο ολοκληρωτικά όσο σας αγαπάμε κι εμείς», είπε η Gaga.

«Θα ήθελα να πω ότι η μουσική για όλα τα άλμπουμ μου είναι εμπνευσμένη από την προσωπική μου ζωή και η τελευταία μου δουλειά περισσότερο από κάθε άλλη», απάντησε στο E!News όταν ρωτήθηκε για νόημα που κρύβεται πίσω από το νέο της τραγούδι «Perfect Illusion».

«Το έχω ξαναπεί, αγαπώ τον Τέιλορ τόσο πολύ και είναι ο καλύτερός μου φίλος».

https://www.youtube.com/watch?v=ly_W9DUM344

 

Πηγή: nooz.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%