Σινεμά - TV

Η σειρά «Vikings» αναζητά ξανά και επειγόντως Έλληνες!

today20 Ιουλίου, 2018

Background
share close

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο  η σελίδα του Facebook Vikings Extras  είχε ανακοινώσει ότι έψαχνε επειγόντως κομπάρσους για τη δημοφιλή σειρά «Vikings» του History Channel.

Αφού οι ενδιαφερόμενοι βρέθηκαν, ευχαρίστησε και ζήτησε να σταματήσει ο κόσμος τα μηνύματα. Νά που όμως η ίδια ανακοίνωση, μόλις «επέστρεψε»!

Όπως εξηγείται και πάλι, η παραγωγή αναζητά άντρες άνω των 18 ετών που να μιλούν καλά ελληνικά και να είναι κάτοικοι Ιρλανδίας. Θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους βίζα και Ιρλανδικό Αριθμό Δημόσιων Υπηρεσιών, ενώ τέλος διευκρινίζεται ότι όλα τα μήκη σε μαλλιά και γένια είναι αποδεκτά, αλλά προτιμητέα είναι τα μακρύτερα.

Πρόκειται για τα γυρίσματα της έκτης σεζόν που ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, πριν καν κάνει πρεμιέρα η πέμπτη σεζόν της σειράς. Γιατί όμως ζητούν Έλληνες;

Όταν γράφαμε για όσα περιμένουμε να δούμε στην πέμπτη σεζόν, που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, αναφέραμε ότι ο Μπγιορν, ο μεγάλος γιος του μακαρίτη Ράγκναρ Λόθμπροκ, ταξιδεύει μέχρι τη Μεσόγειο και πατάει πόδι στην έρημο Σαχάρα. Δεν αποκλείεται λοιπόν η έκτη σεζόν να τον φέρει σε ελληνικά νερά.

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%