Σινεμά - TV

“I wanna dance with somebody” – Η ταινία για την Γουίτνεϊ Χιούστον

today19 Σεπτεμβρίου, 2022

Background
share close

Η TriStar Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου, μεταφέροντας όλη την ενέργεια που είχε η Houston στην σκηνή.

Την ταινία σκηνοθετεί η Κάσι Λέμονς και το σενάριο υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ, Άντονι ΜακΚάρτεν, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει το μουσικό είδωλο και παραγωγός Κλάιβ Ντέιβις. Πρωταγωνιστεί η Ναόμι Άκι.

Η ταινία είναι ένα πορτρέτο της βραβευμένης και αγαπημένης ερμηνεύτριας, που εξετάζει το συναισθηματικό και προσωπικό ταξίδι της από την χορωδία της Εκκλησίας στην εκπληκτική καριέρα της στη μουσική βιομηχανία, αλλά και τις sold out παραστάσεις της με τα αμέτρητα hit τραγούδια της. Η ταινία μάλιστα θα επικεντρωθεί και σε σημαντικές στιγμές της ζωής και καριέρας της, συμπεριλαμβανομένου της αξιομνημόνευτης ερμηνείας του εθνικού ύμνου το 1991 στο Super Bowl.

Στο τρέιλερ της ταινίας “I Wanna Dance With Somebody”, το οποίο ντύνεται μουσικά από το ομύνωμο χιτ της Whitney Houston, οι φανς βλέπουν την Ackie να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας ενσαρκώνοντας την ενέργεια και το φως της σταρ καθώς τραγουδά.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Houston στην καριέρα της, αλλά και τις επικρίσεις, καθώς σε ένα σημείο δηλώνεται ότι η μουσική της δεν είναι αρκετά “μαύρη”. «Κοίτα, δεν ξέρω πώς να τραγουδάω “μαύρα” και δεν ξέρω πώς να τραγουδάω “λευκά”. Ξέρως πώς να τραγουδάω», ήταν η αποστομωτική απάντηση που έδωσε.

Εκτός από την Achie, στο φιλμ πρωταγωνιστούν επίσης οι Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams και Clarke Peters.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Πηγή: youfly.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%